Startlaphoz Csatlakozz!

Így is élhetnének a nyugdíjasok

Június közepén költözhetnek be az első lakók abba az időseknek szánt társbérletbe, amelyet önkormányzati társasházban alakítottak ki Bécsben. Ápolási szolgálatot is biztosítanak.

Bővebben




Csak a kiadás és a munka biztos: őstermelők a piac fogságában

   Sok áruház akciót hirdet, dömpinggyümölccsel árasztják el a piacot, az őstermelők pedig már annak is örülnek, ha csurran-cseppen valami – írja a sonline.hu.

Bővebben




Hallgatói munkaszerződéssel foglalkoztatott munkavállalók

Jár-e szabadság a hallgatói munkaszerződéssel foglalkoztatott munkavállalóknak, kell-e utánuk járulékokat, szochót fizetni, és hogyan csökkenthetik a foglalkoztatók a szakképzési hozzájárulás összegét? – kérdezte az adozona.hu olvasója. dr. Radics Zsuzsanna társadalombiztosítási szakértő válaszolt.

Bővebben




Milyen jogkövetkezményei vannak a munkaviszony jogellenes megszüntetésének?

Akár a munkavállalói, akár a munkáltatói oldalon nagyon fontos azzal tisztában lenni, hogy a munkaviszony munkáltatói jogellenes megszüntetésének milyen jogi következményei lehetnek. Érdemes minderre felhívni a figyelmet, hiszen mind a munkavállalók, mind a munkáltatók emlékezetében inkább a régi Mt. szabályai élnek - erről ír cikkében a Mayer M. Balázs Ügyvédi Iroda ügyvédje, dr. Bakos Judit.

Bővebben




Nőtt a munkavédelmi szabálytalanságot elkövető munkaadók aránya az első negyedévben

A munkavédelmi hatóság az idei első negyedévben csaknem 4300 munkáltatót ellenőrzött, és ezek 85,1 százalékánál talált munkavédelmi szabálytalanságot, míg 2013 azonos időszakában 84,6 százalék volt ez az arány - derül ki a Nemzeti Munkaügyi Hivatal (NMH) honlapján közzétett legfrissebb adatokból.

Bővebben




A világ lakosságának több mint 70 százaléka nem kap megfelelő szociális ellátást

A világ lakosságának több mint 70 százaléka nem kap megfelelő szociális ellátást, és számos magas jövedelmű ország leépíti szociális védelmi rendszerét - olvasható a Nemzetközi Munkaügyi Szervezet (ILO) legfrissebb, szociális védelemről szóló nemzetközi jelentésében.

Bővebben





Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector