Startlaphoz Csatlakozz!

Érdemi érdekegyeztetést sürget a kormány és az önkormányzatok között a MÖSZ

Nincs érdemi érdekegyeztetés a kormány és az önkormányzatok között, ezért a magyar polgármesterek tizedik világtalálkozója résztvevői arra kérik a kormányt, hogy tekintse partnernek őket - áll abban a vasárnapi zárónyilatkozatban, amelyet a Magyar Önkormányzati Szövetség (MÖSZ) által szervezett találkozón fogadtak el a résztvevők.

Bővebben




Kevés esélye van az elhelyezkedésre egy megváltozott munkaképességűnek

Lezárult a RehabJob speciális munkaerő közvetítő fél éves programja, amelynek keretében szervezett tanácsadással és képzéssel segített felkészülni több mint 200 fogyatékkal élőnek az álláskeresésre és a munkahelyi környezetbe történő beilleszkedésre.

Bővebben




Nagy bajban vannak a friss diplomások?

Álomvilágban él az angol friss diplomások többsége: a hallgatók azt hiszik, hogy a diplomaszerzést követő fél évben már végzettségüknek megfelelő munkát kapnak – legalábbis ezt mutatta ki egy felmérés, melyet 20 egyetem 4 ezer diákjával végeztek.

Bővebben




Pótlék járhat a jelnyelv ismeretéért a közszolgálati tisztviselőknek

Pótlék járhat a jelnyelv ismeretéért a közszolgálati tisztviselőknek - közölte az MTI-vel a Fidesz szombaton, miután két kormánypárti országgyűlési képviselő ezzel összefüggő törvényjavaslatot nyújtott be az Országgyűlésnek.

Bővebben




Halászni tanítani

  Természetesen lehet bírálni a jelenlegi közfoglalkoztatás rendszerét azzal, hogy képzés címszó alatt esetenként gyermekded hülyeségekkel tömik a meglett emberek fejét, abban is nyilván van valami igazság, hogy a közmunkáért kapott néhány tízezer forint az éhenhaláshoz sok, a megélhetéshez viszont kevés, de ez a történetnek csak az egyik vetülete – olvasható a szon.hu oldalán.

Bővebben




A közmunkások javítják a foglalkoztatási statisztikát

   Javuló foglalkoztatási adatokról számolt be a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) tegnapi közleményében. A három havi összesítés alapján nyilvánosságra hozott adatok szerint ebben az időszakban egyjegyű volt a munkanélküliség, a foglalkoztatottak aránya is jócskán növekedett a munkaképes lakossághoz mérve. A kormány a saját teljesítményeként dicséri az adatokat, de a szakemberek felhívták a figyelmet arra, hogy a számok mögött sokkal borúsabb a kép – írja a Népszava.

Bővebben




A magyar törvények nem segítenek mindenkit, aki gyermeket szeretne

Szülessen több gyerek, mert nem lesz nyugdíjunk, szülessen több gyerek, mert fogy a magyar, szülessen több gyerek, mert kevesebb születik, mint amennyit az emberek szeretnének. A gyerekvállalás támogatására csiliárd forintot költenek közpénzből, azonban a legalapvetőbb segítséget nem adja meg az állam: a magyar törvények nem segítenek mindenkit, aki gyermeket szeretne – írja z nlcafe.hu.

Bővebben





Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector