Startlaphoz Csatlakozz!

Magyar Orvosi Kamara: folytatni kell az ágazati béremelést

A Magyar Orvosi Kamara (MOK) a miniszterelnökhöz fordult az egészségügy helyzetével és az ágazat jövő évre tervezett költségvetésével kapcsolatban - jelentette be a köztestület elnöke szerdai, budapesti sajtótájékoztatóján.

Bővebben
Székely: Tényleges társadalmi kérdések kellenének

Le kell állítani a hatalmas pénzeket felemésztő Nemzeti Konzultációt, és a forrásból a valódi feladatokat kellene ellátni – jelentette ki a Lánchíd Rádióban Székely Tamás.

Bővebben
Tömegesen zárnak be a boltok a trafikrendszer miatt

Minden huszadik élelmiszerbolt bezárt tavaly – írja a KSH adataira hivatkozva a Népszabadság. A lap szerint az élelmiszerboltok tömeges bezárása mögött a 2013-ban bevezetett trafikrendszer áll.

Bővebben
Hétszáz új diplomást vesz fel a Bosch

A hazai GDP közel három százalékát termelte ki 2014-ben a Bosch Magyarország, amely a németországi anyavállalat legnagyobb külföldi érdekeltsége. A Bosch magyarországi csoportjához tartozó cégek száma a múlt évben kettővel bővült – írja a Világgazdaság.

Bővebben
BKV Fürst Közlekedési Szakszervezet: Tiltakozunk a Midibuszok kiszervezése ellen!

Nagy megdöbbenéssel értesültünk a médiából, hogy a BKK Igazgatósága 35 db. midibusz üzemeltetésére kiírt tenderen a kétes hírű Orangeways cégcsoport ?

Bővebben
Stagnált a munkanélküliség az EU-ban áprilisban

Áprilisban, akárcsak márciusban 9,7 százalékos volt a munkanélküliségi ráta a 28 tagországból álló Európai Unióban (EU) - közölte az EU statisztikai hivatala, az Eurostat szerdán.

Bővebben
2040 körül robban a nyugdíjbomba

Újabb komoly bizonyíték került nyilvánosságra a nyugdíjproblémával kapcsolatban. A kormány elkészítette a költségvetés részeként a nyugdíjalap 3 éves előrejelzését, valamint egy demográfiai kimutatást 50 évre előre. Olyan adatokat találunk benne, amely egyértelműsíti, hogy 2040-től cudar évek várnak a nyugdíjasokra. Nézzük meg, hogy mire számíthatunk! A nyugdíjrendszerről röviden  a Profitline oldalán.

Bővebben
Navracsics Tibor szerint a külföldön dolgozó nem veszett el a hazája számára

Az Európai Unió alapvető érdeke az egységes munkaerőpiac, akkor is, ha ez sérti a tagállamok érzékenységét - mondta az InfoRádiónak Navracsics Tibor EU-biztos. Novák Katalin család- és ifjúságügyekért felelős államtitkár szerint hasznos a külföldi tapasztalatszerzés, de segíteni kell a fiatalok magyarországi elhelyezkedését.

Bővebben
Ennyit ér az informatikai diploma

 Az informatikai végzettségű friss diplomások átlagosan bruttó 281 ezer forintot keresnek, a legkedvezőbb adatokat felmutató intézmény hallgatói pedig 349 ezer forintos fizetésre számíthatnak – tudta meg az eduline.hu.

Bővebben
A szabadság kiadása

Lassan hivatalosan is beköszönt a nyár, a dolgozók elkezdik tervezni az éves nyaralásukat, lázasan számolgatják hány nap szabadság jár nekik, hogy biztosítani tudják pihenésüket. Ugyanilyen elánnal készítik a nyári beosztásokat a munkáltatók is, hogy üzleti menetük ne érezze meg a nyári szabadságolásokat valamint azért, hogy üzletvitelük éves szinten a lehető legoptimálisabb legyen. De mik is pontosan a szabadság kiadásának a szabályai? Az alábbiakban részletezzük – írja a munkajog.hu.

Bővebben

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector