Startlaphoz Csatlakozz!

Felszámolható-e a hálapénz Magyarországon?

Több mint kétszáz év telt el az óta, hogy Mária Terézia rendeletben engedélyezte a hálapénzt, a két-három évente zajló felmérések szerint a 21. század első évtizedeiben is a mindennapjaink része a paraszolvencia. Sajátos módon ez ellen nem a betegek, még csak nem is a politika, hanem a fiatal orvosokat képviselő Magyar Rezidens Szövetség lépett fel először szervezetten, és a hálapénzrendszer felszámolását most először az egészségügy vezetése is kiemelt feladatnak tekinti – olvasható a Világgazdaságban.

Bővebben




Sztrájkolnak az olasz vasutasok ma estétől

Az olasz vasutasok július 12-én 21 órától július 13-án 21 óráig sztrájkolnak, ezért vonatkimaradásra, járatrövidülésre, késésekre kell számolni a munkabeszüntetés idején - közölte a Mávinform.

Bővebben




Patyi: a köztisztviselő legyen független és hozzáértő

 A köztisztviselő legyen független és hozzáértő - hangoztatta Patyi András, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem (NKE) rektora az intézmény közigazgatás-tudományi karának diplomaosztó ünnepségén, szombaton Budapesten.

Bővebben




Egymillióan keresnek létminimum alatt

A KSH nyilvánosságra hozta a 2013. évi létminimum értékét. Ezek alapján tavaly Magyarországon 87.510 forint kellett ahhoz havonta, hogy valaki képes legyen „a folyamatos életvitellel kapcsolatos minimális szükségletek kielégítésére”. Az elmúlt években egyre erősebb problémává vált, hogy még a munkahellyel rendelkezők sem képesek elérni keresetükkel ezt a színvonalat. A Policy Agenda azt mutatja be, hogy a gazdasági válság előtti időszakhoz képest hol tartunk most.

Bővebben




A gyermekvállalási korban lévők hét-nyolc százaléka külföldön él

A magyar fiatalok kivándorlása nyugatra, az asszimiláció és az alacsony termékenység az a három népesedéspolitikai téma, amellyel mindenképpen foglalkozni kell. A gyermekvállalási korban lévők hét-nyolc százaléka külföldön tartózkodik - mondta Kapitány Balázs, a KSH Népességtudományi Kutatóintézetének tudományos titkára egy pénteki budapesti konferencián.

Bővebben




A bérgarancia biztosok kiadásait fedezi az állam

A bérgarancia biztosok meg nem térült, igazolt készkiadásait és munkadíjait a szaktárca gazdasági hivatala negyedévente összesíti, majd ezt követően 15 munkanapon belül jutnak pénzükhöz a biztosok - az erről szóló nemzetgazdasági miniszteri rendelet tervezete a kormány honlapján jelent meg pénteken.

Bővebben





Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector