Startlaphoz Csatlakozz!

Balkáni pénzt kap a magyar melós

Egy német minimálbéres kétszer annyit fog keresni, mint amennyit az a magyar dolgozó kap, aki átlagbérért dolgozik. Luxemburgban közel 600 ezer forintnak felel meg a legkisebb kereset. Ha a nettó béreket nézzük, a kép még lehangolóbb. Csaknem annyit visz haza egy magyar minimálbéres, mint egy montenegrói vagy egy szerb – olvasható a HVG-ben.

Bővebben




Tzennégyszeres különbség a legjobban és a legrosszabbul kereső dolgozók között

 Több mint 14-szeres különbség volt tavaly a legjobban kereső és a legrosszabbul kereső dolgozók között - derült ki a foglalkoztatási szolgálat adatbázisából.

Bővebben




Már tízéves koruktól dolgozhatnak a gyermekek az új törvény szerint

Már tízéves kortól önállóan dolgozhatnak Bolíviában a nagy szegénységben élő családok gyermekei egy új törvény szerint, amelyet helyi idő szerint csütörtökön írt alá Álvaro García alelnök. A jogszabály súlyos aggodalmat keltett a gyerekjogok védelmezőinek körében.

Bővebben




A szerb parlament elfogadta a sokat vitatott munkaügyi törvényt

Elfogadta a szerb parlament pénteken az új munkaügyi törvényt, amelyet a szakszervezetek erősen bíráltak, és amely miatt csütörtökön tüntetést is szerveztek.

Bővebben




Ezért nagyon sok az adó

Magyarországon szerdán volt az adószabadság napja. Ez azt jelenti, hogy ha a teljes fizetésünket levonnák, elvileg 197 nap alatt tudnánk le az államnak járó éves adó- és járulékterhet. A következő 168 napban már minden megkeresett forint a mienk maradna. Hurrá! Vagy mégsem? – olvasható a Világgazdaságban.

Bővebben




Elképesztő hasznot ígérnek a nyugdíjasok

Kikérik maguknak a nyugdíjasok szervezetei, hogy a politikusok azon sopánkodnak, milyen nagy anyagi terhet jelent a társadalomnak az egyre több idős ember „eltartása”. Észre kellene venni az óriási üzleti lehetőségeket, amelyeket az 50 pluszosok kínálnak!

Bővebben




Sárvári példa: álommelót kapnak a gyerekek a strandon

Gyerekeknek hirdet „állásokat” a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő: a 8-12 évesek számára meghirdetett játékos munkákkal egyrészt a gyerekeknek szeretnének tartalmas időtöltést biztosítani a nyári szünetben, másrészt a társadalmi felelősségvállalás fontosságára akarják felhívni a figyelmet. Augusztustól például fagylaltrendőr dolgozik a sárvári strandon – írja a vs.hu.

Bővebben




Képzetlen emberek foglalkoztatására is lehetőséget biztosít a gombabiznisz

Akár duplájára is nőhet a magyar gombatermelés 2020-ig, a jelenlegi évi 25-30 ezer tonnás termelés - a mostani uniós költségvetési időszak végére - 50-70 ezer tonnára bővíthető - mondta Nagy László, a Zöldség-Gyümölcs Szakmaközi Szervezet (FruitVeB) gombatagozatának vezetője az MTI érdeklődésére.    

Bővebben





Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector