Startlaphoz Csatlakozz!

Balog: eljött az ideje a védőnői szolgálat megbecsülésének

Eljött a védőnői szolgálat megbecsülésének az ideje, és erről kormánydöntés is született - jelentette ki az emberi erőforrások minisztere pénteken Budapesten, a 100 éves a Védőnői Szolgálat című konferencián.

Bővebben




Vasárnapi káosz készül

 Nem akarja bővíteni a kormány a vasárnapi zárva tartásról szóló törvénybe foglalt kivételek körét. A gazdasági tárca múlt héten szétküldött kormányrendelet-tervezete eszerint tévedés volt. A vállalkozók szerint még mindig nem késő visszavonni az elhibázott törvényt.

Bővebben




Bod Péter Ákos: Szükség lehet a bevándorlókra

A bankrendszer magyarosításának nincs sok alapja, mint ahogy a tőketulajdonosok nemzeti szembeállításnak sem - mondja Bod Péter Ákos a Népszavában. A Corvinus Egyetem professzora szerint ma már nemcsak a tőke, a munkaerő vándorlása is elfogadott dolog, ezt hasznunkra is lehetne fordítani. Magyarországnak is szüksége lehet azokra a gazdasági bevándorlókra, akik hozzájárulnak a nemzeti össztermék előállításához, itt adóznak és gyarapítják az ország lélekszámát.

Bővebben




A választás előtt volt szükség a legtöbb közmunkásra

   Sokkal többen dolgoztak tavaly közmunkásként, mint korábban - derül ki a KSH adataiból. A legtöbb közmunkást a kampány hónapjaiban foglalkoztatták – olvasható a Világgazdaságban.

Bővebben




Kónya Péter: Állampolgári jogok néhány ,,ezüstért"

Kónya Péter független országgyűlési képviselő, a Magyar Szolidaritás Mozgalom társadalmi elnöke a rendvédelmi szakszervezetek vezetőivel, valamint a Korkedvezményes és Korengedményes Nyugdíjasok Országos Egyesületének (KNOE) elnökével egyeztetett a Képviselői Irodaházban a szolgálati törvények módosításáról, az új életpályamodellről, valamint a szolgálati járandóságosok helyzetéről.

Bővebben




Az elemző szerint komolyabb változások nem várhatóak az idén a bérek alakulásában

Az egyszeri hatások nélkül is tovább folytatódhat idén a reálbérek emelkedése Magyarországon az MTI által pénteken megkérdezett elemzők szerint.

Bővebben




A kormány nem kivételez, marad a szigorú zárva tartás

 Mégsem könnyít a boltosok dolgán a kormány, nem ad semmilyen további felmentést a zárva tartás alól. Így a piacok és a belvárosi boltok kivételével csak az az üzlet lehet majd nyitva vasárnap, illetve éjjel, ahol a tulajdonos vagy segítő családtagja szolgál ki. Nincs olyan érvényben lévő szabály, amely leírná, ki minősül ez utóbbinak – írja a Világgazdaság.

Bővebben




Leépítések helyett új munkahelyeket hoz létre a Tesco

Leépítés helyett megerősített létszámmal válaszol a magyarországi Tesco a vásárnapi zárva tartásra, a szabad vasárnapra hivatkozva diák- és részmunkaidős állásokat hirdetett meg - írja a Magyar Hírlap pénteki számában.

Bővebben




Spórolásból és félelemből nem maradunk otthon betegen

Kilenc év alatt csaknem felére csökkent a táppénzt igénybe vevők és a táppénzen töltött napok száma – derül ki a Központi Statisztikai Hivatal adatsorából. A trendet vélhetően nem a népegészségügyi adatok javulása, hanem a táppénzszabályok folyamatos szigorítása és a dolgozók munkanélküliségtől vakló félelme magyarázza – olvasható a munkajog.hu oldalán.

Bővebben




237 700 forintra nőtt a bruttó átlagkereset

Tavaly 3 százalékkal 237 700 forintra nőtt a bruttó átlagkereset a legalább öt főt foglalkoztató vállalkozások, a költségvetési intézmények és a megfigyelt nonprofit szervezetek körében - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) pénteken.

Bővebben





Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector