Startlaphoz Csatlakozz!

a dolgozókat terhelő adók miatt élőlánccal tiltakoznak

Demonstrációra készül a Vasas Szakszervezet a parlament előtt

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2014. november 12. szerda, 07:49

Élőláncot tervez a parlament elé a Vasas Szakszervezeti Szövetség november 17-én, a dolgozókat terhelő adók miatt - közölte Balogh Béla, az érdekképviselet országos elnöke az MTI-vel kedden.

    A szakszervezeti vezető szerint november 17-én, a tervezett képviselői zárószavazást megelőzően, a parlament elé élőláncba hívják mindazokat, akik nem értenek egyet azzal a kormányzati szándékkal, hogy az állami többletbevételeket ismét a munkavállalók rovására, a munkáltatói terhek növelésével teremtsék meg.

    Hozzátette: mindezt ismét az érdekegyeztetés fórumainak teljes mellőzésével tenné a kormány.

    Balogh Béla tájékoztatása szerint a Fidesz kormány 2012. óta a harmadik adóemelésre készül a béren kívüli juttatásokat érintően.

    Balogh Béla közölte, arra szólítják fel a kormányt, hogy álljon el a béren kívüli juttatások adónövelési tervétől.

    „Elvárjuk és követeljük, hogy ebben és a hasonló kérdésekben a kormány a meglévő érdekegyeztetési fórumokat ne kerülje meg!” - fogalmazott a szakszervezeti vezető, hozzátéve: arra kérnek mindenkit, hogy a pártjelképeket, szimbólumokat ne használjak a megmozduláson.
 

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - Demonstrációra készül a Vasas Szakszervezet a parlament előtt.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector