Startlaphoz Csatlakozz!

A Liga Szakszervezetek elfogadhatatlannak tartja az elképzelést

300 ember elbocsátásával járhat a MÁV-nál tervezett kapacitáscsökkentés

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2014. december 12. péntek, 16:42

300 ember elbocsátásával járhat a MÁV-nál a 2015-re tervezett kapacitáscsökkentés, ezért a Liga Szakszervezetek elfogadhatatlannak tartja az elképzelést – nyilatkozta a Hír Televíziónak Gaskó István.

   Az elnök hangsúlyozta: a tervezetről csak a sajtóból értesültek. A Magyar Nemzet írt arról tegnap, hogy több száz járatot szüntetne meg a MÁV januárban. A kapacitáscsökkentés 4 százalékos lehet. A lap birtokába került munkaanyag szerint a vasúttársaság azokon a dunántúli vonalakon is járatokat törölhet, amelyeket az előző szocialista kormányzat bezárásra ítélt, de a Fidesz-kormány később újranyitott.
 
   „Járatritkítás esetén természetesen kevesebb utas elszállításához kevesebb vasutasra van szükség, ezért nyilván ezeket egyeztetni kell velünk, és szeretném, hogyha a konfliktust nem azzal generálnák, hogy nem állnak szóba – mint ahogy más területeken ez már kialakult –, hanem legyenek szakmai viták erről. Ez 100 vonatot jelenthet hálózatilag, naponta 300 emberrel kevesebbre van szükség” – mondta Gaskó István.
 
Forrás: mno.hu

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - 300 ember elbocsátásával járhat a MÁV-nál tervezett kapacitáscsökkentés.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector