Startlaphoz Csatlakozz!

Bérfelzárkóztatási programot szorgalmaz a MaSzSz

Bérfelzárkóztatási programban szeretne megállapodni a jövő évi költségvetés benyújtása előtt a szociális partnerekkel a Magyar Szakszervezeti Szövetség (MaSzSz) azért, hogy a minimálbér nettója elérje létminimumot – közölte Kordás László, a szövetség elnöke az MTI érdeklődésére.

Bővebben




Gripenek vadászpilóták nélkül?

A Magyar Honvédség huszon-egynéhány vadászpilótájának akár egyharmada is szögre akaszthatja az egyenruháját a közeljövőben, és civil – többek között fapados – légitársaságoknál folytathatja karrierjét – értesült a Magyar Nemzet. Lépésük már régóta érlelődik, és abban több tényezőnek is szerepe van. Így kérdésessé válhat a kormány által elvállalt nemzetközi missziók teljesíthetősége is.

Bővebben




Tanárok előmenetele: kinek kell fizetnie a minősítési eljárásért?

Kell-e fizetnie a minősítési eljárásért azoknak a tanároknak, akik nyolc éven belül nyugdíjba mennek? Mi a helyzet a többiekkel? Az olvasói kérdésre az eduline kereste a választ.

Bővebben




Négymilliárdot fizettek az ápolói túlórákért

Lezárult az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) országos vizsgálata az ápolói túlórapénzek kifizetésével kapcsolatban; a felmért intézményeknél a rendkívüli munkavégzésért 3,9 milliárd forintot fizettek ki a dolgozóknak.

Bővebben




Elkészült Európa boldogság-térképe: hazánk hátul kullog

 Március huszadika a boldogság világnapja, ebből az alkalomból készítette el az Eurostat a kontinens boldogság-térképét. Meglepetés nem született, a skandináv és a Benelux államok lakói a legelégedettebbek az életükkel. A bolgárok a legboldogtalanabbak, de Magyarország is az összátlag alatt teljesített – írja a HVG.

Bővebben




Így emelkedhet a nyugdíj

A 2016-os költségvetés tervezetét a kormány április végéig terjeszti be az Országgyűlésnek. A most nyilvánosságra hozott tervezési köriratból azonban egy konkrét szám sem derül ki a tervekkel kapcsolatban.

Bővebben




Matolcsy és a közgazdaságtan: Aki nem dolgozik, ne is egyék

Reneszánszát éli Magyarországon az a felfogás, amely szerint „aki nem dolgozik, ne is egyék”. Nem a Pál apostolnak tulajdonított levélről vagy Marx tanairól jutott ez eszembe, hanem az új magyar gazdaságpolitika atyjának könyvéből idéztem egy mondatot. Matolcsy György jegybankelnök Egyensúly és növekedés című könyvében azt írja, „nem véletlenül népszerű a magyarok körében ez a közmondás”. Vagyis igazából nem is ő marxista, hanem a keményen dolgozó kisemberek? A kormány pedig csak azt csinálja, amit a társadalom akar? – olvasható Hornyák József, a Világgazdaság munkatársának véleménye a lapban.

Bővebben





Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector