Startlaphoz Csatlakozz!

Emberi Erőforrások Minisztériuma:

Négymilliárdot fizettek az ápolói túlórákért

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2015. március 21. szombat, 13:50

Lezárult az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) országos vizsgálata az ápolói túlórapénzek kifizetésével kapcsolatban; a felmért intézményeknél a rendkívüli munkavégzésért 3,9 milliárd forintot fizettek ki a dolgozóknak.

   A Magyar Nemzet emlékeztet, a vizsgálat azután történt, hogy február elején az RTL Klub riportot készített a budapesti Péterfy Sándor utcai Kórházról, ahol két ápolónő nyilatkozott arról, hogy nem fizetik ki a túlóráikat, csak az alapbérüket.

   A túlórapénzek folyósítását egy uniós irányelv szabályozza. Ennek alapján a későbbi elszámolás is lehetséges, amit a kórházak végül ki is fizettek dolgozóiknak.

A lezajlott Emmi-vizsgálat szerint az állami fenntartású kórházakban tavaly rendkívüli munkavégzésért több mint 3,9 milliárd forintot fizettek ki.

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - Négymilliárdot fizettek az ápolói túlórákért.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector