Startlaphoz Csatlakozz!

Óriási különbségek a nyugdíjak között

Hatalmas különbségeket találunk a átlagnyugdíjakban az egyes megyék közt: 34 ezer forinttal kapnak többet a nyugdíjasok - átlagosan - Budapesten, mint Szabolcsban.

Bővebben




Nő a köztisztviselők kiszolgáltatottsága

Részben meghátrált Áder akarata előtt a kormánytöbbség, és módosította a márciuselején visszadobott egyik törvényt. De nem változott, hogy nő a köztisztviselők kiszolgáltatottsága – tudta meg a HVG.

Bővebben




Sztrájkbizottság alakult a Magyar Posta értékszállító cégénél

Sztrájkbizottságot alakított az Értékszállítási és Őrzésvédelmi Dolgozók Szakszervezetének a JNT Security Kft.-nél működő tagszervezete pénteken, miután a bértárgyalásokat csütörtökön megszakította - közölte a Munkástanácsok Országos Szövetsége.

Bővebben




Munkáltatói adatgyűjtés a munkavállalóról

  Az adatkezelés legfőbb elveit is szabályait az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (Infotv.) állapítja meg, amelyek a munkaviszonyban is irányadóak. Egyidejűleg azonban figyelemmel kell lenni a Munka Törvénykönyvének a munkáltatói adatkezelésre vonatkozó különleges szabályaira is – írja a munkajog.hu.

Bővebben




Késlekedik a pedagógusok bankszámla-kompenzációjának kifizetésével a Klik

A jogerős bírósági döntés ellenére késlekedik a pedagógusok bankszámla-kompenzációjának kifizetésével a Klik. A szakszervezetek szerint ráadásul az iskolafenntartó azzal is spórolna, hogy a járandóságot nem bruttósítja fel, azaz a tanároknak járó összegből az adókat és a járulékokat is levonná – olvasható a Magyar Nemzetben.

Bővebben





Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector