Startlaphoz Csatlakozz!

MaSzSz: nem a jólét és a bérnövekedés költségvetését nyújtották be

Nem a jólét és a bérnövekedés költségvetését nyújtották be a parlamentnek, a dolgozói szegénység felszámolására a kormányzat nem nagyon tett intézkedést - mondta Kordás László, a Magyar Szakszervezeti Szövetség (MaSzSz) elnöke szerdán az MTI érdeklődésére.

Bővebben




Az NVB hitelesítette a 200 százalékos vasárnapi bérpótlékról szóló népszavazási kérdést

Hitelesítette a Tóbiás József MSZP-elnök által a 200 százalékos vasárnapi bérpótlékról kezdeményezett népszavazási kérdés aláírásgyűjtő ívét szerdai ülésén a Nemzeti Választási Bizottság (NVB).

Bővebben




Közmunka helyett az aktív munkaerőpiaci intézkedések finanszírozását javasolja Brüsszel

Fiskális kiigazítást, a különadók csökkentését, közmunka helyett az aktív munkaerőpiaci intézkedések finanszírozását is javasolja Magyarország számára Brüsszel,

Bővebben




Bizonytalanok vagyunk a várható nyugdíjunkkal kapcsolatban

A lakosság többsége teljesen bizonytalan várható nyugdíjával kapcsolatban, és megbecsülni sem tudja, hogy mennyivel kevesebb pénzből kell majd gazdálkodnia idős korában - derül ki a CIG Pannónia Életbiztosító megbízásából készült kutatásból.

Bővebben




Feljelentette a szakszervezet a BKV-t

Miközben Varga Mihály gazdasági miniszter és Tarlós István főpolgármester a jövő évi állami támogatás összegén, a BKV finanszírozásán, illetve a tervezett beruházások körén vitatkoznak, két szakszervezeti szövetség is elunta a passzolgatást a munkavállalókkal – tudta meg a Népszabadság.

Bővebben




A közmunka a végállomás

A kormány mindent megtesz azért, hogy a közfoglalkoztatottak javítsák a munkanélküliségi statisztikát, akár azon az áron is, hogy a programban résztvevőket a későbbi elhelyezkedésük szempontjából menet közben hátrányok érik: a programban eltöltött időt például elvesztik az álláskereső napjaik beszámításánál, ami miatt nehezebbé válik a visszakapaszkodásuk a munkaerőpiacra. Az NGM változtatásokat ígér, miközben jövőre mégis nő a közmunkára szánt keret. Igaz, ha a közfoglalkoztatottakat az álláskeresőkhöz sorolnák, akkor a mostani 7,8 százalékos munkanélküliség egyből 11,5 százalékra ugrana – írja a HVG.

Bővebben




Elmarad a szakszervezetek történelmi fúziója

  Nem jön létre az évek óta várt, történelmi szakszervezeti fúzió, mivel a Szakszervezetek Együttműködési Fóruma nemet mond az egyesülésre. Pedig a tét hatalmas – figyelmeztetnek az összeolvadást sürgetők –, hiszen sosem látott méretű, negyedmilliós tagság lenne mozgósítható, és milliárdos vagyon lenne egy szervezet kezében – írja a Napi Gazdaság.

Bővebben




A magyar bírák fizetése a legalacsonyabb az EU-ban

Az Országos Bírói Tanács elnöke szerint a magyar bírók fizetése európai viszonylatban igen alacsony. Hámori Attila az InfoRádió Aréna című műsorában azt mondta: az új életpályamodell keretében jobban szeretnék megbecsülni a munkájukat jól végző kollégákat.

Bővebben




Az életünkért tüntettek az ápolók

Orbánból ki gyógyít ki? A költői kérdést az egyik tüntető tábláján olvashattuk a fekete pólós egészségügyi megmozduláson. Uniós bért, azonnali intézkedéseket követeltek a fehérbe öltözött ápolók feliratai a Hősök terén. Közös akciójuk végén életpályamodellt és ágazati stratégiát sürgető petíciót adtak át a döntéshozóknak – írja a Népszava.

Bővebben




Szerződésben engedélyezték a közmunkások megalázását

Ózd önkormányzata olyan kamerákat szerzett be, amelyek lehetővé teszik a közmunkások folyamatos megfigyelését. A felvételeket a város lakói is megtekinthetik. Habár Vona Gábor meghirdette, hogy lenyesi a párt vadhajtásait, nem biztos, hogy ez a Jobbik „mintavárosára”, Ózdra is igaz, ahol Janiczak Dávid polgármester leplezetlenül rasszista kijelentéseket tesz – írja a Népszabadság.

Bővebben





Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector