Startlaphoz Csatlakozz!

A Magyar Szakszervezeti Szövetség kész a háromoldalú tárgyalások megkezdésére

Ma megkezdi munkáját a Parlament, amelynek keretében sor kerül a 2016-os költségvetés általános vitájára, valamint az adóváltoztatási javaslatok tárgyalására. A költségvetés jelentős mértékben befolyásolja a bérek mértékét, ezért kezdeményezte a Magyar Szakszervezeti Szövetség, hogy még a költségvetés beterjesztése előtt kezdődjenek meg háromoldalú tárgyalások. Erre azért is szükség van, mert a Kormány által benyújtott költségvetés nem a bérnövekedést, a dolgozói szegénység felszámolását szolgálja.

Bővebben




Felfüggesztette az értékszállítók sztrájkját a szakszervezet

Felfüggesztette a sztrájkot az Értékszállítási és Őrzésvédelmi Dolgozók Szakszervezete (ÉŐDSZ) a JNT Security Kft.-nél (JNT), a Magyar Posta értékszállító cégénél május 22-én éjféltől - közölte Kuti Zsolt, az ÉŐDSZ JNT alapszervezetének ügyvivője kedden az MTI érdeklődésére.

Bővebben




Jöhet a sztrájk az egészségügyben?

Folytatódik az egészségügyi dolgozók demonstrációja. Eddig példátlan összefogás jött létre az ágazatok között. A béremelés mellett emberibb munkafeltételeket is szeretnének. A tiltakozók nem hagyják abba, amíg a kormány érdemben nem foglalkozik velük. A jövő évi költségvetési tervezetből viszont úgy tűnik: még sztrájk is lehet az egészségügyben – olvasható a 168 órában.

Bővebben




Nem vagyunk felkészülve egy hosszú betegségre

Az NN Biztosító egészség-kutatása szerint a magyarok 70 százaléka nincs anyagilag felkészülve egy súlyos, hosszantartó betegségre, pedig minden második ember aggódik az egészségéért – írja a Piac@Profit.

Bővebben




Változás a családi kedvezmény elszámolásában

 A 2015-ös adóévről szóló bevallásban, munkáltatói elszámolásban a családi kedvezmény csak akkor érvényesíthető, ha az eltartottak, kedvezményezett eltartottak – a magzat kivételével –adóazonosító jele a nyilatkozaton szerepel.

Bővebben




Vallott a NAV a vasárnapi zárva tartás hatásairól

Végre megérkeztek azok a NAV-adatok a vasárnapi zárva tartási kötelezettség bevezetése előtti és utáni időszak - online kasszák által mért - kiskereskedelmi forgalmáról, amelyeket másfél hónapja kértünk el. Ezek alapján sem tűnik indokoltnak a győzelmi jelentés.

Bővebben




Több mint ötezer családtól vették el a családi pótlékot

A legtöbb általános iskolás diák Borsodban, a legtöbb szakközépiskolás és gimnazista pedig Budapesten hiányzik igazolatlanul a tanórákról; az iskolakerülők száma öt év alatt a felére apadt. Tavaly több mint ötezer családtól vették el a hiányzások miatt a családi pótlékot száma – olvasható a Magyar Nemzetben.

Bővebben




Járadék, nyugdíj előtti segély, költségtérítés munkanélkülieknek

Melyik munkanélküli ellátás milyen feltételekkel, mennyi ideig jár, mikor kell szüneteltetni? Összefoglaló a tudnivalókról az adozona.hu cikkében.

Bővebben




Erősen megfogyatkozott a boltok száma

Nincs összhangban a kiskereskedelmi folyóáras adatsor a volumenindexszel, így nem számolható, hogy a szektor mennyivel járul hozzá a GDP-növekedéshez. Most az online pénztárgépek okoznak olyan hatást, mint korábban a trafikok – írja a Világgazdaság.

Bővebben




A felmelegített munkaviszony

Kerüljük-e, hogy újra azzal kössünk munkaszerződést, akivel egyszer már együtt dolgoztunk? Vagy a munkaviszonynak – ahogy a töltött káposztának – csak jót tesz, ha felmelegítik? – olvasható a munkajog.hu oldalán.

Bővebben





Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector