Startlaphoz Csatlakozz!

A Közösségi Közlekedési Dolgozók Szakszervezete nyílt levélben fordult Tarlós Istvánhoz

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2013. április 19. péntek, 13:42
A Közösségi Közlekedési Dolgozók Szakszervezete (KKDSZ, Egységes Közlekedési Szakszervezet) mélyen elítéli és elfogadhatatlannak tartja azt a módszert és eszközt, melyet a BKV Zrt és a BKV Igazgatósága rendszeresen alkalmaz és gyakorol. Szégyennek és megalázónak tartjuk, hogy a fenyegetés és a folyamatos ultimátumok, zsarolások, fenyegetések közepette kell a közlekedési cég alkalmazottainak dolgozniuk.

   A BKV Zrt munkavállalói az elmúlt egy évben a legtöbbet vesztették, nettó jövedelmük 15-20%-tól estek el, miközben felelősségük nagymértékben megnőtt. Érthetetlen számunkra, hogy a város vezetése miként engedheti meg magának, hogy a Budapesti Közlekedési Központ a BKV Zrt-t mostohagyerekeként kezelve a feltételeket teljes körűen nem biztosítva folyamatos nyomás alatt tartja a munkavállalókat.

   Szakszervezetünk felhívja Tarlós István figyelmét, hogy a szolgáltatás jelenlegi szinten tartása komoly áldozatot és felelősségvállalást jelent a BKV Zrt munkavállalói számára. A felelősségvállalás olyan szintre emelkedett, mely súrolja a józan ész határait, miközben létszámleépítés fenyegeti a dolgozókat. A város vezetésének komoly felelőssége van abban, hogy munkavállalók ne kerüljenek az utcára és családok ezrei ne sodródjanak lehetetlen helyzetbe. Úgy tűnik azonban, hogy a létszámleépítések elkerüléséért, rajtunk kívül senki nem akar tenni!

    Kiadó: Közösségi Közlekedési Dolgozók Szakszervezet - Egységes Közlekedési Szakszervezet

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - A Közösségi Közlekedési Dolgozók Szakszervezete nyílt levélben fordult Tarlós Istvánhoz.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector