Startlaphoz Csatlakozz!

Egységes Közlekedési Szakszervezet: elakadtak a bértárgyalások

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2013. március 01. péntek, 13:50
Az Egységes Közlekedési Szakszervezet (Közösségi Közlekedési Dolgozók Szakszervezete) közleménye.

   A BKV Zrt. vezetése nem folytat érdemi egyeztetéseket a szakszervezetek által kezdeményezett témákban és a bérfejlesztési tárgyalások is elakadtak.

   Érthetetlen a BKV Zrt. magatartása, hogy ennyire figyelmen kívül hagyja a szakszervezetekkel kötött megállapodásokat és a bérfejlesztési tárgyalások érdemi folytatását is halogatja.

   A tavalyi jubileumi jutalmak kifizetéséről február 28-ig kellett volna megállapodni, de a munkáltató felhatalmazás hiányában érdemi tárgyalásokat nem folytat.
Az Egységes Közlekedési Szakszervezet a bértárgyalással összefüggő követeléseket a Vezérigazgató részére a mai napon megküldte és egyben felszólítja a BKV Zrt-t a tárgyalások érdemi folytatására.

    Kiadó: Közösségi Közlekedési Dolgozók Szakszervezet - Egységes Közlekedési Szakszervezet

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - Egységes Közlekedési Szakszervezet: elakadtak a bértárgyalások.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector