Startlaphoz Csatlakozz!

A Közösségi Közlekedési Dolgozók Szakszervezete nem tarja elfogadhatónak a BKV Zrt. jelenlegi ajánlatát

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2013. március 22. péntek, 13:14
A Közösségi Közlekedési Dolgozók Szakszervezete (KKDSZ, Egységes Közlekedési Szakszervezet) nem kívánja megakadályozni a BKV Zrt. idei bérfejlesztését.

   Szakszervezetünk ezzel együtt nem tarja elfogadhatónak a BKV Zrt. jelenlegi ajánlatát, mivel az ultimátumon alapul és nem kompenzálja a munkavállalók elmúlt években elszenvedett jövedelem csökkenését és nem biztosítja az idei esztendőben a reálkeresetek szinten tartását. A (KKDSZ) Egységes Közlekedési Szakszervezet nem partner abban, hogy a munkavállalókat félretájékoztatva azt a látszatot keltsék, hogy az évközi bérfejlesztés nagysága, éves szinten meghaladja a 2013-as infláció mértékét. A munkáltató ajánlatában az egyes bérfejlesztési elemek csak április elsejétől és az Üzleti terv keret számainak teljesülése esetén valósulhat meg. Az étkezési utalványok 5000 Ft-os összege nem tartható jövedelemnövekedésnek, valamint a BKV Zrt. Igazgatósága elé beterjesztett 10 000 Ft-os, április elsejétől tervezett személyenkénti bérfejlesztési javaslat mindösszesen 6 200 Ft-os nettó átlagos kereset növekedést jelent. A BKV Zrt munkavállalói a tavalyi esztendőben 20-30 ezer Ft jövedelemcsökkenést szenvedtek el, ezért a BKV Zrt. ajánlatát nem tudja elfogadni! Az (KKDSZ) Egységes Közlekedési Szakszervezet a bérmegállapodást csak a munkavállalók felhatalmazása esetén írja alá, amelynek felmérését azonnal megkezdi!

    Kiadó: Közösségi Közlekedési Dolgozók Szakszervezet - Egységes Közlekedési Szakszervezet

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - A Közösségi Közlekedési Dolgozók Szakszervezete nem tarja elfogadhatónak a BKV Zrt. jelenlegi ajánlatát.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector