Startlaphoz Csatlakozz!

Megalakult az MTSZSZ Ericsson Tagozat K+F tagcsoportja

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2012. november 12. hétfő, 11:19
2012. november 8-án  megalakult az Ericsson Tagozat K+F tagcsoportja.  

   Az Ericsson mérnökei hosszas vívódás után döbbentek rá, hogy a jelenlegi válságos időszakban csak az összefogás tud a kollegák részére védelmet biztosítani.

   A svéd Ericsson telekommunikációs vállalat jelentős létszámleépítést jelentett be szerdán Stockholmban, amely kihat a budapesti fejlesztőközpontra is.

   A bejelentés után a mérnökök elérkezettnek látták az időt a szakszervezet megalakítására, és megkeresték a Mérnökök és Technikusok Szabad Szakszervezetét, hogy segítsenek.

   Természetesen az MTSZSZ  tárt karokkal fogadta a kollegákat, és miden segítséget megadott számukra a munka megkezdéséhez.
A következő napon felvettük az Ericsson vezetésével a kapcsolatot, bejelentettük a védett tisztségviselőket és kezdeményeztük a tárgyalások mielőbbi megkezdését.

Budapest, 2012. november 12.

MTSZSZ Sajtó

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - Megalakult az MTSZSZ Ericsson Tagozat K+F tagcsoportja.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector