Startlaphoz Csatlakozz!

Milyen pótlékok járnak munkaidőkeretben dolgozóknak?

  A munkaidőkeretben dolgozó, folyamatosan nyitva tartó büfé alkalmazottjának kell-e műszakpótlékot számfejteni a hétvégi és az éjszakai munkára? – kérdezte egyik olvasónk. Másik olvasónk pedig arra volt kíváncsi, hogy abban az esetben, ha valaki folyamatos munkarendben dolgozik (kórház), vasárnapra és ünnepnapra jár-e valamilyen pótlék, illetve hány szabadnap jár helyette? A kérdésekre dr. Hajdu-Dudás Mária munkajogász, az adozona.hu szakértője válaszolt.

Bővebben




Nyelvpótlék járhat a jelnyelvi tudásért a közszférában

A nyelvvizsgát tevőkhöz hasonlóan a magyar jelnyelvi vizsgával rendelkezőknek is nyelvpótlékot biztosítana a közszférában a fideszes Tapolczai Gergely.

Bővebben




Duplájára emelnék a kétgyermekesek családi adókedvezményét

   Évente további 55-60 milliárd forinttal több maradhatna a két gyermeket nevelő családoknál, ha a döntéshozók a jelenlegi duplájára emelnék a kétgyermekesek családi adókedvezményét - írja a Magyar Nemzet szombati számában.

Bővebben




Ötszörös polgármesteri fizetéskülönbségek

Megalázónak tartják az ötszáz fő alatti települések polgármesterei, hogy egy októberében hatályba lépő törvénymódosítás jelentősen csökkenti a fizetésüket – olvasható a Figyelőben.

Bővebben




Sokaknak véget ért a közfoglalkoztatás

   Csongrád megyében 7000 ember számára ért véget a közfoglalkoztatás április végén. Négyezer főt vettek fel újra a munkáltatók májusban, az országos programban 2100-an vannak – írja a delmagyar.hu.

Bővebben





Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector