Startlaphoz Csatlakozz!

Error
  • JLIB_APPLICATION_ERROR_COMPONENT_NOT_LOADING

Besokalltak a miskolci Bosch dolgozói

A szakszervezet a munkavállalói panaszok miatt november 11-ére csendes demonstrációt hirdetett a gyár bejáratához – olvasható az fn.hir24.hu-n.

Read more
Nem varrnak több pécsi kesztyűt Magyarországon

 Megszűnik a termelőtevékenység a pécsi OK Magyar Kesztyű Közös Vállalatnál. A német tulajdonú cég az évet 120 alkalmazottal kezdte, a nyáron elbocsátott negyven dolgozót, januárig leépít még ugyanennyit, húszan pedig nyugdíjba vonulnak – írja a Népszabadság.

Read more
Czomba Sándor: a szabad munkaerő képzettsége gyakran nem megfelelő

A szabad munkaerő képzettsége gyenge pont, a vállalkozók nem minden esetben találnak megfelelően képzett munkaerőt, ezért az első számú és legfontosabb kérdés az oktatási és a szakképzési rendszer erősítése - mondta Czomba Sándor, a Nemzetgazdasági Minisztérium szakképzésekért és munkaerőpiacért felelős államtitkára Békéscsabán, a Békés Megyei Kormányhivatal által rendezett pályaválasztási vásár megnyitóján.

Read more
Kinek jó a zárva tartás?

A Kereszténydemokrata Néppárt törvénymódosítással szeretné elérni, hogy a 400 négyzetméternél nagyobb kereskedelmi üzletek vasárnap zárva legyenek. Érvelésük szerint így több ideje jutna a dolgozóknak a családra. De vajon mit szólnak ehhez a vasárnap is dolgozó munkavállalók? – olvasható a Népszava oldalán.

Read more
Harrach: a kormány támogatja a szabad vasárnap bevezetését

 A kormány megtárgyalta és támogatja a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) javaslatát, amely a boltok vasárnapi nyitva tartását korlátozza - jelentette be a kisebbik kormánypárt frakcióvezetője csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján.

Read more
Akkor kerülnek az utcára, amikor szükség volna rájuk

Szakszervezeti munkacsoportot alakítottak a Heves megyei kéményseprők, akik dolgozni akarnak, de hamarosan már nem lesz hol – olvasható a heol.hu oldalán.

Read more
Orbán a szakképzést erőlteti, de nem jut ösztöndíjakra

 Bár a miniszterelnök szerint a magyar gazdaság kulcskérdése a szakképzés, idén nincs pénz a hátrányos helyzetű fiatalokat támogató, állami közoktatási ösztöndíjprogram vonatkozó alprogramjának folytatására. A már végzők helyére nem vesznek fel újakat, a pályázatot ki se írták – olvasható a HVG oldalán.

Read more
Újabb hazai húsüzemet építenek le

Ismét jelentős leépítést hajt végre hazánkban a szlovák Penta pénzügyi befektetői cég húsipari érdekeltsége, amely a Kaiser Food Kft. tulajdonosa – tudta meg a Magyar Nemzet. A tulajdonosok az elmúlt években több hazai telephelyet is eladtak vagy bezártak, de továbbra is állítják, nem kívánnak kivonulni.

Read more
Szigorúbb feltételekkel lehetne csak taxizni

Több ponton is szigorítaná a taxizás feltételeit a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) új, országos rendelettervezete. A most készülő szabályozás szerint öt évre adnák ki az engedélyeket, amit vizsgához kötnének – tudta meg a Népszava.

Read more
Nagy Erzsébet: Beszélő szerszámokat képezne a kormány?

Nagy Erzsébet, a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezetének pécsi ügyvivője szerint a gimnáziumfelezés csak az egyik a sok csapás közül, amelyet a Fidesz-kormány az oktatásra mért, ráadásul egy jól felépített rendszer lépcsőjének tűnik a lépés, ami nagyon rossz irányba vezet – olvasható a pecsistop.hu-n.

Read more

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector