Startlaphoz Csatlakozz!

Azokat is érintené az intézkedés, akik nem fogadják el a felajánlott munkát

Közmunkás sem lehet, aki felmondott vagy megegyezett

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2015. június 11. csütörtök, 10:48

Három hónapig nem kaphatna közmunkát az, aki felmondott vagy közös megegyezéssel jön el a munkahelyéről, ha az országgyűlés megszavazza Pintér Sándor javaslatát, írja az Origo.

 Már közmunkás sem lehet mindenki. Ha a parlament megszavazza a belügyminiszter javaslatát. Azokon kívül, akik felmondanak vagy közös megegyezést kötnek, azokat is érintené az intézkedés, akik nem fogadják el a felajánlott idénymunkát vagy alkalmi munkát.

  Az eddigi, a közmunkából kizáró okok bővülnének a módosítással tovább. Ha az álláskereső nem fogadja el a neki felajánlott alkalmi vagy idénymunkát, akkor a polgármester értesíti a járási foglalkoztatási szervet, ami három hónapra kizárja a közmunkából.

Forrás: Origo
 

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - Közmunkás sem lehet, aki felmondott vagy megegyezett.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector