Startlaphoz Csatlakozz!

MSZOSZ Nyugdíjas Szövetség Nyilatkozat

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2012. október 04. csütörtök, 10:48
Az MSZOSZ Nyugdíjas Szövetsége 2012. október elsején konferenciát szervezett a Vasas Szakszervezeti Szövetség székházában „A nyugdíjasok helyzete a jelenben és a jövőben,  lehetőségük érdekeik megjelenítésében és érvényesítésében” címmel.
A konferencia előadói Pataky Péter, Korózs Lajos és Simonovits András voltak.
 
Akik a század közepén mennek nyugdíjba, már dolgoznak.
Akik a múlt század közepén kezdtek el dolgozni, már nyugdíjasok.
Helyzetük a jelenben és a jövőben kérdések sokaságát veti fel.
A politikusok által adott válaszok nem csak kritikát, ellenvéleményt, hanem más megoldásokat is felvetnek. Mivel mindenki által érintett ügyről van szó, az érintettek beleszólást igényelnek a sorsuk alakulásába, valódi, érdemi egyeztetéseket, névleges konzultációk helyett. A konferencia résztvevői éppen ezért fogadták el egyhangúan az MSZOSZ Nyugdíjas Szövetség határozatát, amelyet közleményként is kiadtak:
 
Mára egyértelművé vált, hogy a Kormány az elengedhetetlenül szükséges és indokolt egyeztetésektől, konzultációktól elzárkózik.
A kormánynak ezt a gyakorlatát elutasítjuk, mivel az a demokratikus jogállamiság normáival összeegyeztethetetlen. Ezért az ilyen munkastílus ellen határozottan tiltakozunk és követeljük, hogy a nyugdíjasokat érintő minden tervezet intézkedést, törvénytervezetet a nyugdíjas érdekképviseletekkel előzetesen egyeztessenek.
 
Magyar Szakszervezetek Országos Szövetsége
Nyugdíjas Szövetség
 
Budapest, 2012. október 1.

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - MSZOSZ Nyugdíjas Szövetség Nyilatkozat.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector