Startlaphoz Csatlakozz!

A PEDAGÓGUSOK SZTRÁJKBIZOTTSÁGÁNAK KÖZLEMÉNYE

Írta: Szakszervezetek.hu (d.l.)
Közzétéve: 2012. október 31. szerda, 22:24
A PEDAGÓGUSOK SZTRÁJKBIZOTTSÁGÁNAK KÖZLEMÉNYE a sztrájk előtti egyeztetési eljárás megkezdésének késedelméről

    A Magyar Közoktatási és Szakképzési Szakszervezet, az Oktatási Vezetők Szakszervezete, a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete és a Pedagógusok Szakszervezete 2012. október 19-én sztrájk­bizottságot alakított. Erről 2012. október 24-én tájékoztatta Orbán Viktor miniszterelnököt, és az 1989. évi VII. törvény 2. § (2) bekezdés alapján kérte, jelölje ki a kormány részéről tárgyalásra és megállapodásra felhatalmazott képviselőjét.

    A sztrájkbizottság a mai napon a miniszterelnök sajtófőnöke MTI-nek adott tájékoztatójából értesült arról, hogy a kormány 2012. november 7-i ülésén dönt csak a tárgyaló delegáció kijelöléséről.

    A sztrájkról szóló törvény a kormány számára 5 napon belüli határidőt ír elő az egyeztető eljárásban részt vevő képviselő kijelölésére.

    Figyelembe véve, hogy fontos, nagy horderejű – nemcsak a pedagógu­sokat, hanem hatását tekintve az egész társadalmat érintő – kérdésekről van szó, a késedelmet tudomásul vesszük, annak ellenére, hogy a kormány a törvényben előírt kötele­zettségét megszegte.

    A sztrájkbizottság elvárja a kormánytól, hogy megállapodásra felhatalmazott képviselőket delegáljon a tárgyalásra!

Budapest, 2012. október 31.

Pedagógus Sztrájkbizottság

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - A PEDAGÓGUSOK SZTRÁJKBIZOTTSÁGÁNAK KÖZLEMÉNYE.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector