Startlaphoz Csatlakozz!

FBVSZOSZ: minden törvényes eszközt fel fog használni (közlemény)

Írta: Szakszervezetek.hu (d.l.)
Közzétéve: 2011. máj. 19. csütörtök, 21:56
A Független Büntetés-végrehajtási Szakszervezetek Országos Szövetsége ezúton is tájékoztat minden aktív és már nyugállományban lévő kollégát, hogy szerzett jogaik védelmében minden TÖRVÉNYES ESZKÖZT fel fog használni!

    Nem tudjuk elfogadni, hogy családok biztonságát, jövőbeni kilátását, azok megélhetését az egyik pillanatról a másikra megváltoztassák!

    A Kormány által tervezett módosítások ellentétesek a jogállamiság és az európai demokratikus államok által megkívánt követelményekkel! Ellentétes a jogbiztonság követelményével, a szerzett jogok tiszteletben tartásának az elvárásával! Az előreláthatóság hiánya miatt nyilvánvalóan nem felel meg a törvényesség strasbourgi értelmében vett követelményeknek, így tömeges egyezménysértést eredményezhet.

    Az Alapjogi Charta és emberi jogi egyezmény is nevesíti az alapvető jogokat: a személyi biztonsághoz való jogot, a magán és családi élet tiszteletben tartásához való jogot, a tulajdonhoz való jogot, a szociális biztonsághoz és szociális segítséghez való jogot.

    Érdekképviseletünk felvette a kapcsolatot a nemzetközi jogvédő szervezetekkel!


    Kérem a Tisztelt Döntéshozókat, hogy legyenek tekintettel a családokra! Ne legyen céljuk tömegek életének ellehetetlenítése! Tartsák tiszteletben a jogbiztonságot és a törvényességet!
Budapest, 2011. május 19.


Tisztelettel:
Az FBVSZOSZ elnöksége

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - FBVSZOSZ: minden törvényes eszközt fel fog használni (közlemény).
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector