Startlaphoz Csatlakozz!

PSZ: folytatódnak a tárgyalások az oktatást segítő dolgozók béren kívüli juttatásairól

Folytatódnak a tárgyalások a köznevelési államtitkársággal és a Klebelsberg Intézményfenntartó Központtal (Klik) az oktatást-nevelést segítő dolgozók béren kívüli juttatásáról, amelyre ígéretet kaptak a sztrájkmegállapodást korábban aláíró szakszervezetek. Erről a Pedagógusok Szakszervezetének (PSZ) elnöke beszélt csütörtökön, budapesti sajtótájékoztatón.

Bővebben




A rezidensszövetség az orvoskamarai küldöttválasztásban való részvételre buzdít

A Magyar Rezidens Szövetség (MRSZ) azt kéri minden orvostól, hogy lehetőség szerint minél többen vegyenek részt a Magyar Orvosi Kamara (MOK) küldöttválasztásában.

Bővebben




Hogyan lehet rendelkezni az adó 1+1 %-áról?

A személyi jövedelemadóról szóló (Szja) törvény lehetővé teszi a magánszemélyeknek, hogy befizetett adójuk egy-egy százalékát az adóévet követő évben egyes civil szervezetek és egyházak javára felajánlják – olvasható az ado.hu-n.

Bővebben




Csődöt jelentett a Magyar Kémény Kft.

Csődöt jelentett a kaposvári központú, négy megye hatszáz településén kéményseprő-szolgáltatást végző, szerteágazó politikai kapcsolatokat ápoló Magyar Kémény Kft. A rezsicsökkentés óta sorra dőlnek be a vállalkozások, a lakosságnál novembertől a katasztrófavédelem söpör – tudta meg a Népszabadság.

Bővebben




Látótávolságban van az egy számjegyű szja biztosan

 Kiemelt jelentőségű a foglalkoztatás szempontjából, hogy tovább csökkenjenek a munkát terhelő adók, az egy számjegyű szja biztosan látótávolságban van – mondta a Kossuth Rádióban Orbán Gábor adó- és pénzügyekért felelős államtitkár. Az NGM tisztségviselője a gazdasági növekedés idei várható mértékéről is beszélt a 180 perc című műsorban.

Bővebben




Varga Mihály: a cél a teljes foglalkoztatottság elérése

Az adósságállomány csökkentését és a foglalkoztatás bővítését nevezte a kormány legfontosabb céljának a nemzetgazdasági miniszter szerdai ajkai sajtótájékoztatóján.

Bővebben




Eltérő munkapiaci statisztikák

A mennyi a munkanélküli kérdésre több válasz is adható, ami olykor zavarba ejtő lehet. A zavart fokozhatja, hogy a statisztikák által használt munkanélküli fogalma nem egészen az, amit a hétköznapokban használunk, így azután a munkanélküliségről folytatott viták is könnyen zavarossá válhatnak. A munkajog.hu cikkével igyekszik röviden rendet vágni a fogalmak és módszertanok között.

Bővebben




Tudjuk, hogy megérné, mégsem tanulunk küldöldön

Bár a magyarok tisztában vannak vele, hogy a külföldi tanulmányok és munkavállalás itthon is jó ajánlólevél, mégis nagyon kevesen vágnak bele – írja az eduline.hu.

Bővebben




Az utolsó éveknek nincs semmilyen kiemelt szerepe a nyugdíjszámításnál

Sokakat érhet keserű meglepetés, amikor nyugdíjba mennek, ha elterjedt tévhitekre alapozzák, hogy mitől függ majd a nyugdíjuk összege. Magyarországon a munkavállalók harmada, valamint az egyéni vállalkozók nagy része minimálbérre van bejelentve, így ennek mindenkori összege alapján fizeti a járulékait. Sokan azt hiszik, hogy elég lesz a nyugdíj előtti utolsó öt évben magasabb fizetést bejelenteni, úgyis csak ez számít a nyugdíj meghatározásakor – olvasható az Origo oldalán.

Bővebben




Kordás László: A sztrájknál vannak fantáziadúsabb eszközök

Megbecsülni a tradicionális értékeket és szakszervezeti tartalmat adni a hazafiság fogalmának. Csak két újdonság azok közül, amelyeket Kordás László, a legnagyobb és legújabb érdekvédelmi konföderáció, a több mint 200 ezer tagot tömörítő Magyar Szakszervezeti Szövetség új elnöke képvisel. A Közmunkás Szakszervezet főtitkárának a „befutása” a MASZSZ élére meglepetés volt, de a 168 órában olvasható interjúban ígéri, ennél sokkal több érdekességet is tartogat még.

Bővebben





Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector