Startlaphoz Csatlakozz!

Magyarország: Osztrák tulajdonú Hödlmayr nem tiszteli a szakszervezeti jogokat

Az osztrák alapítású multinacionális szállító vállalat, a Hödlmayr Intarnational AG magyarországi leányvállalatánál sorra lehetetleníti el a társaságnál működő szakszervezet tisztségviselőit és félemlíti meg a munkavállalókat, akik csatlakozni akarnak a szakszervezethez.
 
A kampányról ezen a linken olvasható bővebb információ.

Bővebben




Kritikus helyzetben vannak az anyák

Világszinten elkeserítő az édesanyák helyzete, Magyarország a középmezőnyben helyezkedik el, de utolsó az európai országok között. A legrosszabb eredményt ismét néhány afrikai ország produkálta, a brutálisan magas gyermek- és anya halandóság miatt ott gyakorlatilag életveszélyes bevállalni a szülést – írja a Privátbankár.

Bővebben




Hankook vs. munkavállalók: Járőrök a szakszervezet nyomában

A bíróság szerint a tények alátámasztják, hogy a Hankook Tire Magyarország Kft. megpróbálja ellehetetleníteni a szakszervezet működését. A tárgyalásokon elhangzott, hogy a gumigyártó járőrszolgálata követte és megfigyelte a vegyipari szakszervezet képviselőit, ezért a gyári tagság szóba sem állt velük. A kormány stratégiai partnere mindent sorban tagadott – olvasható az atlatszo.hu-n.

Bővebben




Sinkó Eszter: Az ápolók eddig tűrtek

Az egészségügyi közgazdász állítja: rohad az egész rendszer, de az összeomlás nem lesz az eddiginél látványosabb. Nem zárnak be kórházat holnap. Ugyanakkor annyira alulfinanszírozott a magyar egészségügy, hogy kizárólag azonnali többletforrás segíthet rajta. – írja a 168 óra.

Bővebben




Nem akarjuk a vasárnapi zárva tartást

 Felmérések sora bizonyítja, hogy az emberek többsége elutasítja a vasárnapi zárva tartást, a kormány azonban mégsem akar változtatni a törvényen. A Balaton és a Velencei tó sem lesz kivétel. Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter azt mondta, a kormány figyeli a felméréseket, amelyek szerint sokaknak nem tetszik a zárva tartás, ám a kereskedelmi dolgozók számára könnyebbséget jelent a pihenőnap – írja a Világgazdaság.

Bővebben




Az Emmi szerint bevált a gyed extra

 A gyed extra is jelentősen hozzájárult a gyermekvállalás növekedéséhez az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) család és népesedéspolitikáért felelős helyettes államtitkára szerint.

Bővebben




Megalázó, minimálra kiegészített bér

Idén 50 ezer forint értékű béren kívüli jutatást kaphatnak a nem pedagógus végzettségű nevelést-oktatást közvetlenül segítő munkatársak, de csak azok, akik a Klikhez tartoznak. A közalkalmazottak sem idén, sem jövőre nem számíthatnak béremelésre – írja a Világgazdaság.

Bővebben




Új ajánlatot tett a posta cége az ÉŐDSZ-nek

Új ajánlatot tett a posta értékszállító cége, a JNT Security Kft. (JNT) az Értékszállítási és Őrzésvédelmi Dolgozók Szakszervezetének (ÉŐDSZ) - közölte a JNT és Magyar Posta Zrt.

Bővebben





Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector