Startlaphoz Csatlakozz!

Nyugdíjhelyzet a világban: hazánk gyengén muzsikál

Kiemelten nagy szükség lenne arra, hogy az emberek rendelkezzenek nyugdíjcélú megtakarításokkal, ennek ellenére a magyarok közel felének egyáltalán nincs stratégiája, terve a nyugdíjas éveire vonatkozóan. A megkérdezettek számolnak azzal, hogy tovább kell majd dolgozniuk, vagyis a rugalmas nyugdíjba vonulás lehet a követendő modell a jövőben. Az Aegon Nyugdíj-felkészültégi Indexe a lehetséges 10 pontból hazánkban mindössze 4,9 volt, mellyel utolsó előtti helyen végeztünk a 15 országból álló ranglistán – írja a biztositasiszemle.hu.

Bővebben




Tanárkar, tanárok nélkül

Százötvenezer pedagógus a tagja a ma hivatalosan is megalakuló állami pedagóguskarnak, pedig mindössze 15 ezer tanár szavazott a szervezet 125 küldöttére. A kar valószínűleg lojálisabb lesz az Orbán-kormányhoz, mint a szakszervezetek, de az aránytalan bérrendszer miatt sok tanár ellenszenvével kell majd szembenézniük – írja a Népszava.

Bővebben




Pintér: az életpályamodell és az elektronikus közigazgatás a fő feladat

A köztisztviselők és a hivatásos állományúak életpályamodelljének kidolgozása, valamint az elektronikus közigazgatás megtervezése, megszervezése lesz a Belügyminisztérium fő feladata ebben a kormányzati ciklusban - mondta Pintér Sándor belügyminiszter azon a pénteki budapesti sajtótájékoztatón, amelyen bemutatta a tárca államtitkárait.

Bővebben




Ma tartja alakuló ülését a Nemzeti Pedagógus Kar

Szombaton tartja alakuló ülését a fővárosban a Nemzeti Pedagógus Kar, az ünnepségen beszédet mond Balog Zoltán emberi erőforrások minisztere és Czunyiné Bertalan Judit, a június 15-i hatállyal kinevezett köznevelési államtitkár.

Bővebben





Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector