Startlaphoz Csatlakozz!

Error
  • JLIB_APPLICATION_ERROR_COMPONENT_NOT_LOADING

Havasi: az egyeztetések után lesz döntés a vasárnapi zárva tartásról

A vasárnapi nyitva tartás témájában zajlanak a konzultációk, az érintettek véleményének meghallgatása után kerülhet sor a döntések meghozatalára, illetőleg jogszabályok megalkotására - közölte Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóirodát vezető helyettes államtitkár pénteken az MTI érdeklődésére.

Read more
Magyarországon keres dolgozókat egy angol gyár

Magyarországon toboroz épülő szendvicsüzemébe dolgozókat egy angliai cég, mert otthon képtelen elegendő munkatársat találni – írja az eco.hu

Read more
A LIGA nem támogatja a boltok vasárnapi kötelező bezárását

A LIGA szakszervezeti szövetség nem támogatja a boltok vasárnapi kötelező bezárását, ehelyett a vasárnapi nyitva tartás költségeinek emelését és szabályainak szigorítását javasolja a kormánynak - közölte a munkavállalói érdekképviselet pénteken.

Read more
Czibere: A segély aktivitásra, munkavállalásra ösztönözzön

A gyermekétkeztetésre és a szociális ellátásokra lényegesen több pénz jut a jövő évi költségvetésben, mint az idén, valamint július 1-jétől béremelés lehet a szociális szférában. Erről az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) szociális ügyekért és társadalmi felzárkóztatásért felelős államtitkára beszélt az MTI-nek.

Read more
Folytatódhat a német mozdonyvezetők sztrájkja

Egyelőre folytatódhat a német mozdonyvezetők sztrájkja, mert a frankfurti munkaügyi bíróság elutasította csütörtök késő este a német államvasutak (DB) keresetét a munkabeszüntetés betiltására.

Read more
Nagyon sok pedagógus veszíti majd el az állását

A helyzet nem reménytelen, de kilátástalan – mondta a közoktatást érintő jövő évi változásokról a Pedagógusok Szakszervezetének szegedi titkára a delmagyar.hu-n. Pap Jánosné hangsúlyozta, a gimnáziumi férőhelyek drasztikus csökkentésével nagyon sok pedagógus veszíti majd el az állását.

Read more
Vasárnapi zárva tartás: durva büntetések a törvényjavaslatban

Benyújtotta a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) a boltok vasárnapi nyitva tartását korlátozó törvényjavaslatát csütörtökön az Országgyűlésnek.

Read more
Kezdenek bekeményíteni a magyar egészségügyben

Garantált minimálbért sürgetnek a szakorvosoknak jövőre a rezidensek. Az orvostechnikai cégek pedig átfogó kórházi adósságrendezést, különben ők is csak akkor vállalják a jövőben a kiszállítást, ha az intézmények előre fizetnek – olvasható a Világgazdaságban.

Read more
Pénzt kapnak a Malév-dolgozók

Tárgyalás, tüntetés és pereskedés után november közepén pénzhez jutnak az egykori Malév-dolgozók. Igaz, követelésüknek csak mintegy harmadát tudja kifizetni a felszámoló. A maradék kétharmadról sem mondanak le a munkavállalók – írja a Világgazdaság.

Read more
Sok budapesti nem vállalta a költözést az államtitkárságnál

Január elejétől Kecskemétre költözik a Miniszterelnökség agrár-vidékfejlesztési államtitkársága. A Lázár János miniszterhez tartozó szervezeti egység száz-száztíz főnek biztosít munkát, sok budapesti dolgozó azonban nem vállalta a költözést – tudta meg a Magyar Nemzet.

Read more

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector