Startlaphoz Csatlakozz!

Error
  • JLIB_APPLICATION_ERROR_COMPONENT_NOT_LOADING

Miért jelentős a szociális párbeszéd a XXI. században?

 Erre a kérdésre is választ kaphattak azok, akik részt vettek a Vállalkozók Országos Szakszervezete, a LIGA Szakszervezet és a Békés Megyei Kereskedelmi és Iparkamara közös rendezvényén kedden Békéscsabán – írja a hir6.hu.

Read more
Magyarország már nem számít vonzó célpontnak az erdélyi magyarok számára

Jól jön a magyar állampolgárság azoknak az erdélyi magyaroknak, akik Nyugat-Európában, vagy akár az Amerikai Egyesült Államokban vállalnak munkát – derült ki egy migrációs kutatásból, melynek eredményeit kedden ismertették a kolozsvári Kisebbségkutató Intézetben.

Read more
Parlament elé kerül a vasárnapi zárva tartás

 A parlament gazdasági bizottsága keddi ülésén 8 igen, 1 nem és 3 tartózkodás mellett támogatta, hogy az Országgyűlés vegye tárgysorozatba az üzletek vasárnapi nyitva tartását korlátozó, a KDNP-s képviselők által megfogalmazott törvényjavaslatot.

Read more
Fidesz: kiterjesztik a fordított áfát a munkaerő-kölcsönzésre

A munkaerő-kölcsönzésre és az iskolaszövetkezetekre is kiterjeszti a fordított áfázást a kedden elfogadott adócsomag egy kormánypárti módosítás nyomán.

Read more
Sokat túlórázunk ingyen

Bár a munkavállalók nagy része gyakran túlórázik és ezért semmilyen kompenzációt nem kap, többségük nem jelzi ezt felettese felé. A Profession.hu által végzett kutatásból kiderül, hogy a havi rendszerességgel túlórázók közel egynegyedének több mint 24 óra plusz munkaórája gyűlik össze havonta – írja a Profession.hu.

Read more
A magyar fiatalok több mit negyven százaléka külföldre költözne

Az európai országokban élő 15-24 éves korosztály rendkívül pesszimista a jövőt illetően, a megkérdezettek kevesebb mint egyharmada bízik abban, hogy jobban fog élni, mint a szülei - derül ki az Intrum Justitia legutóbbi fogyasztói fizetési hajlandóságot vizsgáló felméréséből.

Read more
Nem csodaszer a részmunkaidő

Sokan csodaszerként tekintetnek a részmunkaidőre a foglalkoztatási problémák megoldásában, pedig nem minden gazdasági tevékenységben, illetve szektorban alkalmas gondok enyhítésére. A részmunkaidő alkalmazásának alapvető befolyásoló tényezői a szektorális és tevékenységi sajátosságok – írja a Világgazdaság.

Read more
Megváltoztathatatlan szabályzat: bajban lehet a munkáltató?

A munkahelyi működést a munkaszerződésen kívül számos egyéb szabály irányítja. A legjelentősebbek ezek közül azok a szabályzatok, amelyeket a munkáltató egyoldalúan alkothat meg. De utólag módosíthatja, vagy akár el is törölheti az általa alkotott szabályozást a munkáltató? – írja a Piac&Profit.

Read more
A vasárnapi munka a munkajogban

Egy friss törvényjavaslat kapcsán ismét fellángolt a vita a vasárnapi munkavégzés kapcsán. Tekintsük át a kérdés munkajogi oldalát! – olvasható a munkajog.hu oldalán.

Read more
Lesz-e elég óvónő jövőre?

Jövőre közel 900 új óvodai férőhely létesült azokon a településeken, ahol férőhelyhiány várható. Jelenleg is óvónőhiány van, jövőre az új férőhelyek révén további gondok lehetnek, de sok végzős a nyelvvizsga hiánya miatt nem tud elhelyezkedni – írja a Világgazdaság.

Read more

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector