Startlaphoz Csatlakozz!

Error
  • JLIB_APPLICATION_ERROR_COMPONENT_NOT_LOADING

Félnek, ezért nem mernek tüntetni a somogyi falvak tanárai

Egy busznyi tüntető bizonyosan ott lesz jövő szombaton a Pedagógusok Szakszervezete (PSZ) által meghirdetett demonstráción, melyet a legnagyobb ágazati érdekképviselet az Emberi Erőforrások Minisztériuma elé szervez – írja a sonline.hu.

Read more
Nem jár mindenkinek egészségügyi ellátás?

Eleshetnek a társadalombiztosítási (tb) támogatástól a jövőben azok a betegek, akik nem járnak szűrővizsgálatokra - lényegében ez derült ki egy kiszivárgott kormányülési jegyzőkönyvből, az információt pedig érdemben nem cáfolta az illetékes államtitkár – írja a Népszava.

Read more
Magas minimálbértől kell félniük a magyaroknak?

A minimálbér emelésével tovább nőhet azoknak a száma, akik csoportos létszámleépítéssel kerülnek az utcára - állítják a HR Portálnak nyilatkozó szakértők, akik arra is felhívták a figyelmet, hogy évről-évre egyre többen veszítik el munkájukat a gyárbezárások és a tömeges elbocsátások miatt. A dolgozók teljes kiszolgáltatottságát szinte semmi sem enyhíti, viszont az alkalmazottak sokat segíthetnek magukon, ha rugalmasak és nyitottak az új munkakörökre, valamint a vállalat által szervezett képzésekre.

Read more
Pénzt kapnak a volt Malévosok

Két és fél év után pénzükhöz jutnak a Malév dolgozói. A becsődölt nemzeti légitársaság alkalmazottainak - három ütemben - 2,2 milliárd forintot utaltak ma, azaz csütörtökön - tudta meg a Napi.hu.

Read more
Csökkenő munkanélküliség az OECD tagállamaiban

Szeptemberben 7,2 százalékra csökkent a munkanélküliség a Gazdasági Együttműködési és Fejlesztési Szervezet (OECD) tagállamaiban az augusztusi 7,3 százalékról.

Read more
A kormány 2016-tól visszaeső reálbérekkel számol

Közepes ütemben növekvő gazdasággal, három százalékra belőtt inflációval, csökkenő reálbérekkel számol a kormány középtávon. A társasági adót mérsékelnék 2016-tól, ám az szja esetében nem látszik ilyen elkötelezettség – olvasható a Világgazdaságban.

Read more
Még csak nem is mérséklődött az elvándorlás

Másfélezer orvos és nővér kérte ki ez év szeptemberéig a külföldi munkavállaláshoz szükséges hatósági igazolást, ami gyakorlatilag megegyezik a tavaly ilyenkor regisztrált adatokkal – írja a Világgazdaság.

Read more
A Nokiából elbocsátott magyar dolgozók kétharmada tudott elhelyezkedni

A Nokia november végén bezáró komáromi gyárából elbocsátott 1149 magyar munkavállaló kétharmada már elhelyezkedett - mondta az Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Kft. ügyvezetője csütörtökön az MTI-nek.

Read more
Fehér József: semmi szükség Magyarországon hat szakszervezeti konföderációra

Mindjárt kudarcba is fulladhat a Magyar Szakszervezeti Szövetség (MaSZSZ) jövő hétre összehívott első kongresszusa, mert éppen a lényegről nem tudnak majd dönteni – olvasható  a Népszabadságban.

Read more
Az ÉSZT szolidaritását fejezi ki a szociális ágazattal!

Az Értelmiségi Szakszervezeti Tömörülés szolidaritásáról biztosítja a szociális ágazatban dolgozókat és egyetért a Szociális Elégedetlenség Napja demonstráció céljaival!

Read more

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector