Startlaphoz Csatlakozz!

Error
  • JLIB_APPLICATION_ERROR_COMPONENT_NOT_LOADING

31 January 2015

Honnan kérhet segélyt? Kérdezze meg jogászát...

 Egy hónapon belül rendeletet kell alkotniuk a települési önkormányzatoknak a helyi segélyezésről, mert március 1-jével átalakul a szociális támogatási rendszer – olvasható a Népszavában.

Read more
Hétfőig lehet a munkáltatótól adómegállapítást kérni

 A munkavállalók legkésőbb február 2-ig nyilatkozhatnak arról, kérik, hogy munkáltatójuk készítse el személyijövedelemadó-bevallásukat.

Read more
Oroszlány az állami ösztöndíjjal megegyező támogatást biztosít a hiányszakmát elsajátító fiataloknak

Oroszlány önkormányzata az állami ösztöndíjjal megegyező támogatást biztosít a hiányszakmát elsajátító fiataloknak, jó tanulmányi eredménnyel így egy diák legfeljebb 60 ezer forint ösztöndíjban részesülhet - közölte a polgármester.

Read more
Nagyobb lehetőségeket kellene teremteni a mikrovállalkozásoknak

Több lehetőséget kell adni a mikrovállalkozásoknak, ugyanis több embernek adnak munkát és az innovációbban is hatékonyabbak, mint a nagyvállalatok - hangsúlyozta Csath Magdolna, közgazdász Kaposváron. A Somogy Megyei Iparkamara rendezvényén a 2014-20 uniós ciklus fejlesztési irányairól tanácskoztak. A szakemberek kiemelték: a magyar gazdaság végre kitört a recesszióból és megindult a növekedés – olvasható a somogytv.hu oldalán.

Read more
A fuvarozók szerint biztató a német minimálbér alkalmazásának részleges felfüggesztése, de nem elegendő

A Magyar Közúti Fuvarozók Egyesülete (MKFE) biztató kezdeti lépésként értékeli a német kormány pénteki döntését, miszerint Németország felfüggeszti a minimálbér alkalmazását a külföldi fuvarozók tranzit műveletei esetében mindaddig, amíg nem tisztázódnak annak uniós jogi kérdései.

Read more
NFM: elfogadható átmeneti megoldás a német minimálbér alkalmazásának felfüggesztése

Elfogadható átmeneti megoldásnak tartja a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM), hogy Németország felfüggeszti a minimálbér alkalmazását a külföldi fuvarozók esetében - közölte a tárca az MTI megkeresésére pénteken.

Read more
30 January 2015

Nem mindegy hová születünk

Régiónként alapvetően eltérnek a lehetőségek, de a társadalmi szokások is. A Dunántúlon hamarabb kezdenek el dolgozni és később házasodnak, míg a leginkább Észak-Magyarországon utasítják el a cigit és a drogot a fiatalok – írja a Piac&Profit.

Read more
Az Ericsson kollektív szerződést kötött a Mérnökszakszervezettel

 Az Ericsson Magyarország kollektív szerződést kötött a Mérnökök és Technikusok Szabad Szakszervezetével (MTSZSZ), amely egyebek mellett évi 3 százalékos éves átlagos béremelést is rögzít - közölte Jakab Roland, az Ericsson Magyarország ügyvezető igazgatója.

Read more
Február végén kerülhet a kormány elé az országos taxisrendelet

A taxis tevékenységet országosan szabályozó kormányrendelet tervezetének szakmai előkészítő munkája és közigazgatási egyeztetése tavaly novemberben lezárult, a szakmailag egyeztetett előterjesztést a fejlesztési tárca legkorábban február végén tervezi benyújtani a kormány elé - közölte a (NFM) az MTI érdeklődésére pénteken.

Read more
Németország felfüggeszti a minimálbér alkalmazását a külföldi kamionok esetében

A német kormány felfüggeszti azt a rendelkezést, amely szerint a Németországon keresztül haladó tranzitforgalom esetében is kötelezően a német minimálbér illeti meg a külföldi kamionsofőröket.

Read more

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector