Startlaphoz Csatlakozz!

Szerződéses katonai szolgálat

Munkalehetőséget kínál a Magyar Honvédség

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2014. augusztus 06. szerda, 10:06

A regisztrált álláskeresők részére kínál munkalehetőséget a Magyar Honvédség. Az MH Hadkiegészítő és Központi Nyilvántartó Parancsnokság munkatársai a nyár folyamán a munkaügyi kirendeltségeken tájékoztatják az érdeklődőket a szerződéses katonai szolgálat feltételeiről. Bács-Kiskun megyében eddig több mint százötvenen töltöttek ki regisztrációs lapot – írja a honvedelem.hu.

   Tizenegy járási munkaügyi kirendeltségen tartanak tájékoztatót ezekben a hetekben az MH Hadkiegészítő és Központi Nyilvántartó Parancsnokság 1. Katonai Igazgatási és Érdekvédelmi Iroda munkatárai Bács-Kiskun megyében. 

   Kollár Ernő főtörzsőrmester, katonai igazgatási altiszt július 31-én Bácsalmáson, előtte való napon pedig Kecskeméten tájékoztatta a fiatal érdeklődőket a szerződéses katonai szolgálat feltételeiről. Eddigi tapasztalatai szerint a kirendeltségek által kiértesítettek mintegy tíz százaléka hallgatja végig a tájékoztatókat, a megjelentek többsége viszont már a helyszínen kitölti a regisztrációs lapot. Velük személyes elbeszélgetésen közlik a felkínált beosztást, a jelentkezési lap kitöltése után pedig következik a fizikai felmérés, az orvosi és a pszichológiai vizsgálat. Amennyiben a jelölt alkalmas a katonai szolgálatra, akár már szeptember elején megkezdheti az alapkiképzést. 
 
   Kollár főtörzsőrmester elmondta: elsősorban legénységi állományt toboroznak. Lövész, őrkatonai, gépkocsi és harcjármű-vezetői, díszelgői beosztásokra várnak jelentkezőket. 

   A regisztrált álláskeresőket a Munkaügyi Központ és a járási munkaügyi kirendeltségek értesítik a tájékoztató előadások időpontjáról. Thuróczy Tímea, a kecskeméti kirendeltség vállalati kapcsolattartásért felelős munkatársának megítélése szerint az elmúlt évek során sikerült hatékony együttműködést kialakítaniuk a toborzóirodával. 

   A honvédség mostani megkeresését pedig azért tartja nagyon hasznosnak, mert így olyan, 8 általános iskolai végzettséggel rendelkezőknek tudnak munkahelyet, biztos egzisztenciát, továbbképzési és tanulási lehetőséget felajánlani, akik a munkaerőpiacról kiszorultak. 
 
Forrás: honvedelem.hu

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - Munkalehetőséget kínál a Magyar Honvédség .
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector