Startlaphoz Csatlakozz!

Emberi Erőforrások Minisztériuma:

A szociális ágazatban dolgozók életpályamodelljéről, bérrendezéséről egyeztettek

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2014. augusztus 28. csütörtök, 07:13

A szociális szférában tervezett életpályamodell kialakításáról, valamint a további bérrendezés lehetőségéről tartottak szakmai és érdekvédelmi egyeztetést szerdán az Emberi Erőforrások Minisztériumában (Emmi).

    A tárca szociális és társadalmi felzárkózásért felelős államtitkárságának az MTI-hez eljuttatott közleménye szerint Nyitrai Imre, az Emmi szociálpolitikáért felelős helyettes államtitkára hivatalában fogadta a szociális ágazatban tevékenykedő szakszervezetek vezetőit. A találkozóval egyúttal „elindult az ágazati érdekegyeztetés új mechanizmusának kialakítása is”.

    Az államtitkárság közleményében felidézte, hogy a kormány tavaly decemberi döntésének köszönhetően a szociális, gyermekvédelmi és gyermekjóléti dolgozók idén januártól bérpótlékot kapnak. Ennek révén 73 ezer szakdolgozó és körülbelül 20 ezer technikai munkatárs fizetése januárban havi 6-17 ezer forinttal emelkedett.

    Hangsúlyozták, hogy a szociális ágazatban dolgozók elismerése és az életpályamodell megalkotása rendkívül fontos, stratégiai jelentőségű a szociális terület számára. Az életpályamodell célja az ágazatban dolgozók számára kiegyensúlyozott, kiszámítható és a minőséget elismerő rendszer létrehozása. Ennek érdekében a felek a jövőben rendszeresen tartanak egyeztetéseket a témában - olvasható az államtitkárság közleményében.
 
 

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - A szociális ágazatban dolgozók életpályamodelljéről, bérrendezéséről egyeztettek.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector