Startlaphoz Csatlakozz!

Nem mindegy hová születünk

Régiónként alapvetően eltérnek a lehetőségek, de a társadalmi szokások is. A Dunántúlon hamarabb kezdenek el dolgozni és később házasodnak, míg a leginkább Észak-Magyarországon utasítják el a cigit és a drogot a fiatalok – írja a Piac&Profit.

Bővebben
Az Ericsson kollektív szerződést kötött a Mérnökszakszervezettel

 Az Ericsson Magyarország kollektív szerződést kötött a Mérnökök és Technikusok Szabad Szakszervezetével (MTSZSZ), amely egyebek mellett évi 3 százalékos éves átlagos béremelést is rögzít - közölte Jakab Roland, az Ericsson Magyarország ügyvezető igazgatója.

Bővebben
Február végén kerülhet a kormány elé az országos taxisrendelet

A taxis tevékenységet országosan szabályozó kormányrendelet tervezetének szakmai előkészítő munkája és közigazgatási egyeztetése tavaly novemberben lezárult, a szakmailag egyeztetett előterjesztést a fejlesztési tárca legkorábban február végén tervezi benyújtani a kormány elé - közölte a (NFM) az MTI érdeklődésére pénteken.

Bővebben
Németország felfüggeszti a minimálbér alkalmazását a külföldi kamionok esetében

A német kormány felfüggeszti azt a rendelkezést, amely szerint a Németországon keresztül haladó tranzitforgalom esetében is kötelezően a német minimálbér illeti meg a külföldi kamionsofőröket.

Bővebben
Nehezebb új munkahelyet teremteni

 A bérkompenzáció segített semlegesíteni az elvárt béremelés foglalkoztatás-csökkentő hatását. A MKIK Gazdaság- és Vállalkozáskutató Intézet friss kutatása a 2012-ben életbe lépett jogszabályi változások foglalkoztatási hatásait mutatja be – írja a Figyelő.

Bővebben
Csökkenő munkanélküliség az Európai Unióban

  A munkanélküliség 2011 októbere óta tavaly decemberben először csökkent 10 százalék alá az Európai Unióban.

Bővebben
Versenyképes bérek kellenek a felsőoktatásban

A felsőoktatási államtitkár napjainkra befejeződött a felsőoktatás rendszerváltása, és az a cél, hogy a terület átalakítása során a rendelkezésre álló pénzügyi forrásokat hatékonyan használják fel, minőségi fejlődést érjenek el.

Bővebben
Tavaly 730 ezer ember jutott legális jövedelemhez alkalmi munkákból

Megtörtént, ami öt vagy tíz éve talán még elképzelhetetlen lett volna: az agrárium, a turizmus és a kereskedelem idénymunkásainak számottevő részét bejelentik az adóhivatalnak. Tavaly néhány napos, egy-két hetes alkalmi munkákból nagyjából háromnegyedmillió ember jutott legális jövedelemhez – írja a Magyar Nemzet.

Bővebben
Orbán: nem akarunk a megélhetési bevándorlók célországa lenni

Továbbra is új európai bevándorláspolitikát szorgalmaz Orbán Viktor miniszterelnök, aki pénteken a Kossuth Rádióban úgy fogalmazott: „nem akarunk a megélhetési bevándorlók célországa lenni”. A munkaügyi adatokat kommentálva a kormányfő arról is beszélt, szerinte a rendszerváltás ősbűne elfogadni a munkanélküliséget mint természetes állapotot.

Bővebben
Csalódni fog a kormány, ha a vasárnap munka nélkül maradókra épít

Hiába várja a kormány, hogy a vasárnapi boltbezárás rövid távon jelentős lökést ad a hazai turizmusnak. Pedig Ruszinkó Ádám, a gazdasági tárca turizmusért felelős helyettes államtitkára szerint az ágazat már fel is készült a forgalom növekedésére.

Bővebben

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector