Startlaphoz Csatlakozz!

Több mint 200 üres praxis van

Az idén is lehet pályázni a betöltetlen háziorvosi állásokra

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2015. január 21. szerda, 11:33

Bár tavaly csaknem negyvennel csökkent a tartósan betöltetlen háziorvosi állások száma, még így is több mint 200 ilyen praxis van - írja a Napi Gazdaság szerdai számában.

    Az Országos Egészségbiztosítási Pénztár (OEP) a lapot arról tájékoztatta, hogy a tervek szerint az idén is kiírják a pályázatot a tartósan betöltetlen háziorvosi praxisokra, a szükséges forrás rendelkezésre áll.

    A Napi Gazdaság a cikkben emlékeztet arra, hogy tavaly októberben hasonló célú pályázat zárult. Ennek lényege az volt, hogy ösztönözze a 12 hónapja betöltetlen körzetekben az orvosok letelepedését, a pályázók 6-10 millió forint vissza nem térítendő támogatást igényelhettek, amennyiben vállalták, hogy legalább négy évig a praxisban dolgoznak. A beadott 46 pályázatból 41 kapott nyertes minősítést, végül 38 háziorvossal kötött támogatási és finanszírozási szerződést az OEP, nekik az 500 millió forintos pályázati keretből 412,8 millió forintot fizetett ki az egészségpénztár - számol be a napilap.
 
 

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - Az idén is lehet pályázni a betöltetlen háziorvosi állásokra.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector