Startlaphoz Csatlakozz!

Kordás László: a közszférában 2008 óta nem volt általános béremelés

Több éves bérmegállapodást szeretne a közszférában a szakszervezeti szövetség

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2015. április 09. csütörtök, 08:47

A köz- és a versenyszféra bérrendezéséért is síkra száll a Magyar Szakszervezetek Szövetsége. Ezt jelentette be a szervezet elnöke debreceni tájékoztatóján – írja a dehir.hu.

   Kordás László elmondta, a szövetség februárban két nagy szakszervezet összeolvadásával jött létre. A Szakszervezetek Együttműködési Fóruma tagszervezetként vesz részt a munkájukban. Ezzel létrejött az ország legnagyobb érdekképviseleti szerve.
 
  Kordás László szerint elfogadhatatlan, hogy a közszférában 2008 óta nem volt általános béremelés. Ezen szeretnének változtatni. Azt is el akarják érni, hogy a minimálbér nettó összege elérje a létminimum összegét. Jelenleg 20 ezer forint a különbség.
 
  A szakszervezeti szövetség azt is ki szeretné vívni, hogy a kormánnyal, illetve a munkaadókkal ne egy, hanem több éves bérmegállapodásokat kössenek.
 
Forrás: dehir.hu


Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - Több éves bérmegállapodást szeretne a közszférában a szakszervezeti szövetség.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector