Startlaphoz Csatlakozz!

Félreértések, félreértelmezések

Zombor szerint nem csak az alacsony bérek miatt vannak feszültségek az egészségügyben

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2015. máj. 12. kedd, 09:01

Nem csak az alacsony bérek miatt vannak feszültségek az egészségügyben, hanem amiatt is, hogy sok a félreértés, félreértelmezés - mondta az Emberi Erőforrások Minisztériumának egészségügyért felelős államtitkára az M1 aktuális csatorna hétfő esti műsorában.

    Zombor Gábor a műsorvezető kérdésére kiemelte, hogy a félreértelmezések miatt nem úgy használnak jogszabályokat az intézmények, ahogyan az elvárható lenne.

    Elmondta azt is, hogy úgy látja, a túlmunka ügyében - amely körül egy komoly probléma alakult ki - már sikerült megállapodásra jutni az érintett szakszervezetekkel.

    Emlékezetett: július 1-től egy „egységes rend” alakul ki az országban az ügyben, ami a munkavállalók számára a „legoptimálisabb”. 2016-tól pedig egy 36 milliárd forintos, munkahelyi körülményeket, feltételeket és jövedelmet javító program is elindul az ágazatban - tette hozzá.

    Az alapellátási törvénytervezetről szólva azt mondta: a jogszabály célja, hogy „megmozdítsa a rendszert”, és nemcsak financiálisan, hanem szakmailag is egy magasabb presztízst biztosítson a háziorvosi hivatásnak.

    A törvénytervezet megalkotásakor a fiatal pályakezdőkre és a nyugdíj előtt állókra is gondoltak - fűzte hozzá.
 
 

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - Zombor szerint nem csak az alacsony bérek miatt vannak feszültségek az egészségügyben.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector