Startlaphoz Csatlakozz!

Közös szakszervezeti akciónap október 7-én

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2013. október 07. hétfő, 07:16
Október 7-én, a Tisztes Munka Világnapján a hat konföderáció ifjúsági tagozatai közös akciót szerveznek Budapesten a Deák Ferenc téren, 16 órai kezdettel.

    A tisztes munkáról: A tisztes munkát mint koncepciót a Nemzetközi Munkaügyi Szervezet vezette be és kezdte el terjeszteni 1999-ben. A Nemzetközi Szakszervezeti Szövetség (ITUC) kezdeményezésére minden év október 7-én - idén már hatodik alkalommal - rendezik meg a világnapot és hívják fel a szakszervezetek a figyelmet arra, hogy a munkavállalók tízmilliói dolgoznak tisztességtelen munkafeltételek, olykor embertelen körülmények között.

    Az idei akciónap témája a szakszervezeti szervezkedés, különös tekintettel a fiatal korosztályra. A témának különös és szomorú aktualitása az ifjúsági munkanélküliség jelensége, mely egyre aggasztóbb képet fest Európa-szerte. Erre a kiszolgáltatott helyzetre megoldást és védelmet a kollektív szervezkedés és a benne rejlő lehetőségek adhatnak. A magyarországi konföderációk fiataljai közösen lépnek és hívják fel a figyelmet: a szakszervezet megvéd!

További részletek és tájékoztatás:

Fiatalok Ligája (LIGA Szakszervezetek Ifjúsági Tagozat): Labancz Eszter, 06704550783

Autonóm Szakszervezetek Szövetsége Ifjúsági Tagozat: Kovács László, 06204352389

Munkástanácsok Országos Szövetsége Ifjúsági Tagozat: Szabó Imre, elnök - 06704550905

Értelmiségi Szakszervezeti Tömörülés: Ifjúsági Tagozat Dorogi Péter, elnök - 06306430371

Szakszervezetek Együttműködési Fóruma Ifjúsági Tagozat: Nagy Viktória, elnök - 06709787629

Szakszervezeti Ifjúsági Szövetség: Gelei-Orbán Lívia, titkár - 06308691828

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - Közös szakszervezeti akciónap október 7-én.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector