Startlaphoz Csatlakozz!

Menni a megélhetés után

Akár 380 kilométert is utaznak a magyar munkavállalók egy-egy munkáért – olvasható  a szon.hu oldalán.

Bővebben




Elemzők szerint kedvezőek a kereseti és foglakoztatási trendek

 Kedvezőnek tartják a kereseti és foglalkoztatási trendeket, s a lakossági fogyasztás további élénkülésére számítanak az MTI által megkérdezett elemzők. A Nemzetgazdasági Minisztérium közölte, a kiváló makrogazdasági adatok további reálbér-emelkedést vetítenek előre Magyarországon.

Bővebben




Egyezkedne a BKK a távolléti díjról

Egyeztetésre hívta a Belföldi Tömegközlekedési Dolgozók Szakszervezetének (BTDSZ) elnökét a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) a távolléti időre járó bérpótlékok ügyében – írja a Népszabadság.

Bővebben




Szakszervezeti challenge day lesz októberben az Oktogonnál

Megyei fórummal egybekötött tisztségviselői képzést tartott a Kereskedelmi Alkalmazottak Szakszervezete Nyíregyházán, a Szakszervezetek Házában – olvasható a szon.hu-n.

Bővebben




Újabb sztrájk az Operaházban?

Sztrájkot helyezett kilátásba az Operaházi Dolgozók Független Szakszervezete, amennyiben a Magyar Állami Operaház nem köti meg az évek óta halogatott kollektív szerződést alkalmazottaival – tudta meg a Fidelio.

Bővebben




Húszezren veszíthetik el az állásukat a hazai dohánytermesztésben

Húszezren veszíthetik el az állásukat jövő évtől Kelet-Magyarországon – ott, ahol amúgy is a legtöbb a munkanélküli –, mert évi 24,2 millió eurós támogatástól esnek el a hazai dohánytermesztésben dolgozók. Az Európai Unió jövőre már nem dotálja az ágazatot. A kieső összeget hazai forrásokból kellene pótolni – olvasható az Origo oldalán.

Bővebben




Brutális túlórák és újabb leépítés az EDF DÉMÁSZ-nál

 A tavalyi leépítés miatt brutálisan sokat túlóráznak a szerelők és az adminisztratív dolgozók – tudtuk meg EDF DÉMÁSZ-munkatársaktól. A szakszervezet a leépítést igyekszik megelőzni, a társaság a rezsicsökkentés terheit ellensúlyozó hatékony és fenntartható működést hangsúlyozza – írja a delmagyar.hu.

Bővebben




Palkovics: Szükségesek még finomhangolások

Palkovics Imre, a Munkástanácsok Országos Szövetsége elnöke fontosnak tartja, hogy a szakszervezetek, érdekképviseletek a munkavállalók érdekében beleszólhassanak a fejlesztési programokba, kiírásukba, a célok meghatározásába.

Bővebben




Czomba: csökkenteni kell a térségek közötti különbségeket

Csökkenteni kell a térségek közötti különbségeket a gazdaság, a foglalkoztatás szempontjából is - jelentette ki Czomba Sándor, a Nemzetgazdasági Minisztérium szakképzésért és foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára csütörtökön Edelényben, lakossági fórumon.

Bővebben




Az átlagos nettó kereset 154 100 forint

A bruttó és a nettó átlagkeresetek egyaránt 3 százalékkal haladták meg az idén január-júliusban az egy évvel korábbit - közölte pénteken a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).

Bővebben





Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector