Startlaphoz Csatlakozz!

A Kereskedelmi Alkalmazottak Szakszervezete az Európai Kereskedelem Napjára időzíti a rendezvényt

Szakszervezeti challenge day lesz októberben az Oktogonnál

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2014. szeptember 19. péntek, 15:15

Megyei fórummal egybekötött tisztségviselői képzést tartott a Kereskedelmi Alkalmazottak Szakszervezete Nyíregyházán, a Szakszervezetek Házában – olvasható a szon.hu-n.

   Egyeztettek arról is, hogy októberben az Oktogonnál „szakszervezeti challenge day” lesz flashmob kíséretében, hogy ezáltal is felhívják magukra az érdekeltek figyelmét. November 5-én az Európai Kereskedelem Napja apropójára időzítik azt a rendezvényüket, ahová várják a nagyobb cégek vezetőit, HR-eseit az együttműködés jegyében.
 
  – Fontosnak tartjuk a puszta jelenlétet, hogy tudják a munkavállalók: igenis képviselik az érdekeiket – nyomatékosította Vida Sándor megyei titkár. – Az elért eredményeink önmagukért beszélnek, elég ha a bértárgyalások sikerét említem. Jó tapasztalni, hogy kezd növekedni az aktivitás. A munkahelyi vezetőkkel a partnerségre törekszünk, de természetesen a munka törvénykönyvben és a kollektív szerződésben foglaltak betartatásával.
 
Forrás: szon.hu

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - Szakszervezeti challenge day lesz októberben az Oktogonnál.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector