Startlaphoz Csatlakozz!

A gyermekek számához kellene kötni a nyugdíj összegét?

Varga szerint a kormány nem tervez semmilyen változást a nyugdíjrendszerben

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2014. július 31. csütörtök, 09:33

A Fidesz továbbra is megvédi a nyugdíjrendszert, nemcsak megőrzi, hanem növeli a nyugdíjak értékét - reagált a kormánypárt országgyűlési frakciója szerdán közleményben a DK álláspontjára.

    Gy. Németh Erzsébet, a DK elnökségi tagja előzőleg embertelennek és igazságtalannak nevezte a Népesedési Kerekasztal javaslatát, amely a felnevelt gyermekek számát és azok iskolázottságát is figyelembe vevő nyugdíjmegállapításról szólt.

    A Fidesz-frakció közleménye szerint folytatják a nyugdíjak védelmét, és a rezsicsökkentéssel a nyugdíjasokat is segítik, ellentétben a Gyurcsány- és a Bajnai-kormánnyal, amelyek „egyhavi nyugdíjat vettek el és be akarták vezetni a nyugdíjadót is”.

    A nap folyamán Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter a kormányülés szünetében tartott sajtótájékoztatón azt mondta: a kormány sem a nyugdíjrendszerben, sem a nyugdíjak értékét tekintve nem tervez semmilyen változást.

    A miniszter ezt arra a kérdésre válaszolva mondta, hogy mi a kormány véleménye a Népesedési Kerekasztal nyugdíjjavaslatáról, amely szerint a gyermekek számához kellene kötni a nyugdíj összegét.
 

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - Varga szerint a kormány nem tervez semmilyen változást a nyugdíjrendszerben.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector