Startlaphoz Csatlakozz!

Nem rendezték azoknak az ügyét, akiktől elvették a szabadságuk egy részét

Precedenspert indított a Magyar Szakszervezeti Szövetség

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2015. július 31. péntek, 13:10

A Magyar Szakszervezeti Szövetség az egyetlen szervezet, amelynek van bérfelzárkóztatási programja – jelentette ki Kordás László, a szervezet elnöke a Lánchíd Rádió reggeli műsorában.

  Az érdek-képviseleti vezető elmondta, nemcsak a férfiak negyven munkaév utáni nyugdíjba engedését támogatják, hanem egyfajta mechanizmust is kidolgoztak arra, hogyan lenne meg ennek a fedezete, amely egyben a munkavállalók jövedelmét is növelné.
 
  Kordás László beszélt arról is, hogy az alapszabadságok elvétele miatt precedensértékűnek szánt pert indított az állam ellen a Magyar Szakszervezeti Szövetség. Az elnök a Lánchíd Rádióban elmondta, azt kifogásolják, hogy máig nem rendezték azoknak az ügyét, akiktől – az utóbb hibásnak bizonyult szabályozás miatt – elvették a szabadságuk egy részét. A szakszervezeti vezető még a per megindítása előtt levelet írt a Miniszterelnökség parlamenti államtitkárának, illetve a szaktárca felelős államtitkárnak, hogy a kormány rendezze a ki nem fizetett szabadságok ügyét, de érdemi választ nem kapott.

Forrás: mno.hu
 

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - Precedenspert indított a Magyar Szakszervezeti Szövetség.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector