Startlaphoz Csatlakozz!

44 ezerre az országos átlagtól Baranyában

Tovább nőtt a megyében bérből, fizetésből élők leszakadása az idei esztendőben. Az első negyedéves fizetési adatok tanúsága szerint az egészségügy a legrosszabbul fizető terület, a legjobban a pénzügyi szolgáltató szektorban kerestek – írja a bama.hu.

Bővebben
Nincsenek meg a technikai feltételei a távolból végzett munkának?

Nem haladnak a korral a kisebb magyar cégek, a dolgozók nyolcvan százaléka mondta azt, hogy a munkahelyén jobban el tudja végezni a munkáját, s a távolból végzett munkának nincsenek meg a technikai feltételei – tudta meg a Népszabadság.
 

Bővebben
Jelentős az érdeklődés a nehézgépjármű-vezetőképzés iránt

 Nagy az érdeklődés a kormány által támogatott nehézgépjármű-vezetőképzés iránt, amit az is mutat, hogy pénteken 10-15 óra között már 1022-en jelentkeztek arra az Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Kft. honlapján - közölte a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) munkaerőpiacért és képzésért felelős államtitkára pénteken az M1 aktuális csatornán.

Bővebben
Okos kütyükkel bírják mozgásra a lusta dolgozókat

Az ülőmunka egészségügyi kockázata a munkaadókat sem hagyhatja hidegen. A sportos munkavállaló ritkábban beteg és a munkában is energikusabb, a tespedő dolgozók motiválása viszont nem könnyű feladat. Most úgy tűnik, a technológia siet a cégek segítségére. Okos kütyü cafetériaként? Nyugaton ebben látják a jövőt – olvasható a Népszabadságban.

Bővebben
A beígért béremelést kérik számon a rendőrök és a tűzoltók

Panaszmintával segít az életpályamodellel elégedetlen tűzoltóknak az egyik szakszervezet. Az érdekképviselet szerint a 30 százalékos béremelést nem kapták meg azok, akiknek megígérték, megkapták viszont olyanok, akiknek nem ígérték meg. A rendőrök a bérezésben jelentkező különbségekre panaszkodnak – írja a Magyar Nemzet.

Bővebben
Harmincmilliárdot vettek el a magyar családoktól

 A vizsgált települések csaknem hatodán egyszerűen eltörölték a lakhatási támogatást, s ahol maradt ilyen, ott is kevesebbet adnak. Más segélyezési formák esetében is ­hasonló a helyzet: vagy megszűntek, vagy csökkentették a juttatást. A feladatok egy részét nyögő önkormányzatok szerint az állam harmincmilliárd forintot vont ki a rendszerből – olvasható a Népszabadságban.

Bővebben

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector