Startlaphoz Csatlakozz!

Gazdaságpolitikai programegyeztetés az Autonóm szakszervezetek és az Együtt 2014-Párbeszéd Magyarországért Választási Szövetség között

Írta: Szakszervezetek.hu (d.l.)
Közzétéve: 2013. április 16. kedd, 09:51
Az Együtt 2014-Párbeszéd Magyarországért Választási Szövetség gazdaságpolitikai programegyeztetésének keretében ma találkozott egymással az Autonóm Szakszervezetek Szövetségének vezetése és a pártszövetség tárgyalódelegációja. Ez a találkozó illeszkedik a szakszervezet által megkezdett pátokkal történő konzultációsorozatba.

    A szakszervezeti szövetség részéről Székely Tamás elnök és az ASZSZ társelnökei, az Együtt 2014-PM képviseletében pedig Bajnai Gordon és Scheiring Gábor vettek részt a találkozón.

    A felek megállapodtak abban, hogy a pártszövetség gazdaságpolitikai programjának elkészítése során – különös tekintettel a munkahelyteremtés és foglalkoztatás, illetve a munkavállalói és munkáltatói érdekegyeztetés kérdéseire – az Együtt 2014-PM együttműködő partnerként számíthat a szakszervezeti szövetség szakpolitikai javaslataira, közreműködésére.

    A két szervezet vezetői egyetértettek abban is, hogy a kormányváltás után elfogadott Munka Törvénykönyve súlyosan sérti a munkavállalók érdekeit, de nem segíti a gazdasági növekedés beindítását sem, ezért a kormányváltás után haladéktalanul új Munka Törvénykönyvét kell megalkotni és elfogadni.

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - Gazdaságpolitikai programegyeztetés az Autonóm szakszervezetek és az Együtt 2014-Párbeszéd Magyarországért Választási Szövetség között.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector