Startlaphoz Csatlakozz!

Díjazzák a dolgozók egészségéért aktív szerepet vállaló hazai vállalatokat

Legfittebb Munkahely Felmérés

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2015. július 07. kedd, 13:29

Újra lehet nevezni az éves Legfittebb Munkahely Felmérésre. A program azzal a céllal indul, hogy felhívja a figyelmet a munkahelyi egészségfejlesztés fontosságára, és hogy díjazza a dolgozók egészségéért aktív szerepet vállaló hazai vállalatokat.

   A munkavállalók egészségébe fektetett összeg többszörösen megtérül a vállalatoknak, nem véletlen, hogy a világ multinacionális cégeinek több mint fele indított egészségfejlesztő programot. Hazánkban ez az arány még nem éri el a nemzetközi átlagot, de szerencsére egyre több munkáltató fedezi fel a munkahelyi egészségfejlesztés és a sport fontosságát: őket díjazza az idén harmadik alkalommal megrendezendő a felmérés.

  A résztvevő vállalatok azon túl, hogy pontos képet kapnak dolgozóik fittségi állapotáról és megismerhetik jelenlegi piaci pozíciójukat ezen a területen, a vállalat mérete és munkavégzés módjának figyelembe vételével cégre és munkakörnyezetre szabott tanácsadásban is részesülhetnek.

  A szervezők négy kategóriában díjazzák a versenyképességről összetetten és felelősen gondolkodó, a rendszeres testmozgást támogató vállalatok
és dolgozóik teljesítményét.

 A szervezők szeptember 30-ig várják a jelentkezéseket négy kategóriában: kisvállalat, középvállalat, nagyvállalat és közigazgatási szerv.

  A nyertes vállalatok az elismerésen felül sporteszközöket is kapnak, a felmérésben résztvevők között pedig Sportkártyákat sorsolnak ki.

További információk: legfittebbmunkahely.hu

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - Legfittebb Munkahely Felmérés.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector