Startlaphoz Csatlakozz!

Kisdolog, nagydolog

Nincs elég mosdó a közmunkásoknak Kaposváron?

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2015. augusztus 12. szerda, 14:42

 Nem kapnak elég védőitalt a kánikulában, és vécére sem tudnak járni a közmunkások Kaposváron, fordult hozzánk egy olvasónk. A magát megnevezni nem kívánó hölgy azoknak az utcán tevékenykedő közfoglalkoztatottaknak a panaszát tolmácsolta, akik már többször kértek segítséget tőle – írja a sonline.hu.

Elmondása szerint a közmunkásoknak leginkább a vécé hiányzik, mert ha rájuk jön a szükség, a bevásárlóközpontok mosdóiba kell menniük akkor is, ha éppen egy távolabbi utcában dolgoznak. A városházára viszont nem mehetnek be vécére, innen ugyanis elküldik őket. Ezért előfordul, hogy a könnyebb megoldást választják, és egy félreeső bokorban intézik el az ügyet, hogy ne kelljen sokat gyalogolniuk. Ez a módszer azonban közülük sokakat zavar. 
 
Van víz, és mosdó

Megkerestük a kaposvári önkormányzatot, ők írásban reagáltak a felvetésekre. Válaszukban az szerepel, hogy a közmunkásoknak mind a víz, mind a mosdó használata biztosított. Kaposváron minden olyan körzetben, ahol közmunkások dolgoznak, kijelöltek olyan intézményt vagy áruházat, ahova bemehetnek, ha toalettre van szükségük. Ott vizet is tudnak inni, valamint 11 közkút van a városban, ezeknél szintén megfelelő az ivóvíz-ellátás. Emellett a városgondnokság munkatársai vizet is visznek nekik. A belvárosban a kijelölt mosdó a városgondnokságon van.

Forrás: sonline.hu
 

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - Nincs elég mosdó a közmunkásoknak Kaposváron?.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector