Startlaphoz Csatlakozz!

Együttműködés a mosz és az fdsz ifjúsági tagozata között

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2013. július 09. kedd, 12:04

Együttműködési Megállapodás


amely létrejött egyrészről a Munkástanácsok Ifjúsági Tagozata (1125 Budapest, Szarvas Gábor út 9/b.)

másrészről a Felsőoktatási Dolgozók Szakszervezetének Ifjúsági Tagozata (1068 Budapest, Városligeti Fasor 10.) között, az alábbiak szerint.
  1. A Munkástanácsok Ifjúsági Tagozatát és az FDSZ Ifjúsági Tagozatát foglalkoztatja a növekvő ifjúsági munkanélküliség, az elvándorlás, a fekete foglalkoztatás, a felsőoktatási helyzet, és a pályakezdő fiatalok romló esélyeinek jelensége, amely a fiatalok kiszolgáltatottságának növekedését eredményezi az élet minden területén, különösen a munkaerő-piacon.
  2. A Munkástanácsok Ifjúsági Tagozata és az FDSZ Ifjúsági Tagozata egyetért abban, hogy a fiatalok helyzetének javításához szükség van az ifjúság aktív részvételére a döntéshozatali eljárásokban, az ifjúság véleményének becsatornázására mind közéleti, mind szakszervezeti szinten.
  3. A Munkástanácsok Ifjúsági Tagozata és az FDSZ Ifjúsági Tagozata fentiek alapján arra a következtetésre jutott, hogy az ifjúság érdekeinek képviseletét közösen, egymással együttműködve tudja a leghatékonyabban ellátni, hiszen céljaik azonosak.
  4. A két szervezet közös célja a fiatalok minél szélesebb körű tájékoztatása a munka világát érintő kérdésekről, a szakszervezetek célkitűzéseiről és tevékenységéről, valamint az ifjúság aktivizálása, szervezése, és bevonása a szakszervezeti munkába.
  5. Ennek érdekében a Munkástanácsok Ifjúsági Tagozata és az FDSZ Ifjúsági Tagozata együttműködési megállapodást köt, amelynek keretében vállalja, hogy a jövőben a rögzített célok mentén közös stratégiát valósít meg, közös akciókat szervez, a vezetőségen keresztül egymással folyamatos kapcsolatot tart, és információt cserél.
  6. Az egyes események finanszírozásáról a két szervezet vezető testületei esetenként döntenek.
  7. A Munkástanácsok Ifjúsági Tagozata és az FDSZ Ifjúsági Tagozata kiemelten fontosnak tartja az ifjúságot és a munka világát érintő kérdésekben a minél szélesebb körű összefogást, a lehető legtöbb ágazat között, a szakszervezeti szolidaritás jegyében.
Budapest, 2013.07.08.

Szabó Imre
a Munkástanácsok Ifjúsági Tagozata
Megyeri Zoltán
FDSZ Ifjúsági Tagozata

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - Együttműködés a mosz és az fdsz ifjúsági tagozata között.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector