Startlaphoz Csatlakozz!

Végkielégítés dolgozói felmondáskor

Mikor jogszerű a dolgozó azonnali hatályú felmondása, és ez hogyan bizonyítható a végkielégítés érdekében? Olvasói kérdésére dr. Hajdu-Dudás Mária munkajogász, az adozona.hu szakértője válaszolt.

Bővebben




Leépítések a magyar Disney-nél

Decemberben a fejlesztőket küldték el, most pedig a producereknek és a dizájnereknek mondtak fel a Walt Disney budapesti irodájában – tudta meg az uzletresz.hu.

Bővebben




Munkahelyi stressz: motivál vagy hátráltat?

Egy friss felmérés kimutatta, túlnyomó többségünk szokott stresszes helyzettel szembesülni a munkahelyén, ez azonban a dolgozók több mint felére motiválóan hat. Jó hír, hogy a dolgozók találnak módot a stressz célzott levezetésre. Mi miatt szoktunk leginkább stresszelni? Most kiderül a Privátbankár cikkéből.

Bővebben




Miért keres többet egy osztrák, mint egy magyar?

Az utóbbi hetekben több olyan írást is olvastam, ami arra tesz kísérletet, hogy megmagyarázza, miért keresünk rosszabbul, mint a nyugati országok munkavállalói. Ezen felbuzdulva (néhány általános megállapítás után) leginkább azt próbálom leírni, hogy mi az, amiért nem érezzük „igazságosnak” a jövedelmünket – olvasható a portfolio.hu oldalán.

Bővebben




Nyugdíj a nők 40 alapján: van-e mindig kereseti korlát?

 Olvasónk a nyugdíjba menetelét fontolgatja, a nők kedvezményes nyugdíjazása alapján. Dolgozna továbbra is. Vonatkozik-e rá a kereseti korlát? Winkler Róbert, az adozona.hu nyugdíjszakértője válaszolt.

Bővebben




Elbocsátás és fizetésemelés a BKV-nál

Átlagosan 330 ezer forinttal emelkedett a BKV-nál dolgozó menedzserek havi bruttó fizetése az elmúlt négy évben, miközben a költségcsökkentés miatt 2300 embert bocsátottak el a cégtől. De nem a vezetők közül, a menedzsment létszáma ugyanis nőtt ezen idő alatt – tudta meg a Népszabadság.

Bővebben





Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector