Startlaphoz Csatlakozz!

Nem fizetik ki nekik a túlórákat

Gyűlnek a fekete ruhás ápolók a Facebookon

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2015. április 20. hétfő, 09:13

Szolidaritási mozgalom indult a Facebookon. A közösség tagjait arra biztatják, hogy hétvégenként fekete ruhában, vagy ha úgy nem megy, fekete szalaggal fejezzék ki elégedetlenségüket az egészségügy állapotával, illetve az ápolók helyzetével kapcsolatban. Sokan meg is tették – írja a HVG.

  Egyre többen csatlakoznak ahhoz a Facebook-közösséghez, amely arra biztatja tagjait, fekete ruhával fejezzék ki elégedetlenségüket az egészségügy állapotával, illetve saját helyzetükkel kapcsolatban – hangzott el az RTL Klub vasárnap esti Híradójában.
 
 Sokan fényképet is küldenek magukról, amint fekete ruhában dolgoznak a kórházban.
 
 Mint arról beszámoltunk, szombaton felmondott az a nővér, aki fekete ruhában akart tiltakozni a Péterfy Sándor utcai kórházban, de nem engedték neki. A nővér azért indított figyelemfelkeltő akciót, mert állítása szerint nem fizetik ki neki és társainak a túlórákat, és túl vannak terhelve.
 
  kórház egy másik, neve elhallgatását kérő ápolónő azt mondta, sokan másodállást vállalnak, hogy biztosítsák a megélhetésüket. A kórház vezetői nem nyilatkoztak az ügyben.

Forrás: HVG


Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - Gyűlnek a fekete ruhás ápolók a Facebookon.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector