Startlaphoz Csatlakozz!

Error
  • JLIB_APPLICATION_ERROR_COMPONENT_NOT_LOADING

230 ezer állástalan továbbra is a semmiből él

A július munkaerőpiaci szempontból sok izgalmat nem hozott, az viszont említésre méltó adat, hogy hiába a dübörgő közmunka, hiába éledezik a versenyszféra, továbbra is 230 ezer olyan állástalan van, aki semmilyen ellátásban nem részesül.

Read more
A főnök fizetése százszorosa a tiédnek

Nagy-Britannia legnagyobb vállalatainál háromszorosára növekedett a bérszakadék a vállalatvezetők és munkavállalóik között az elmúlt 15 évben – derül ki az Independent által közzétett friss kutatásból.

Read more
Felsőoktatási szakok szűnhetnek meg

A felsőoktatásért felelős államtitkár szerint "megkérdőjelezhető, hogy szükség van-e annyi szakra a felsőoktatásban, mint jelenleg". A szakpolitikus a győri Széchenyi István Egyetem vezetőivel tárgyalt kedden - írja az edupress.hu a kisalfold.hu-ra hivatkozva.

Read more
Végkielégítések különadója

Nem jár le a 98 százalékos különadó visszatérítésének határideje augusztus 25-én a hatályos jogszabályok alapján - közölte a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) az MTI-vel.

Read more
Még nem lehet megvonni a kivándorlás mérlegét

A kivándorlás bérekre, termelékenységre, növekedésre és fenntarthatóságra gyakorolt hatásainak egyenlegét egyelőre nehéz megvonni, ezek részben attól függnek, hogy a kivándorlás üteme a jövőben hogyan alakul, illetve milyen mértékben térnek vissza a külföldön dolgozók a hazai munkapiacra - írja az MNB-tanulmányok legfrissebb A kivándorlás hatása a hazai munkaerőpiacra című elemzése.tovább

Read more
A VOSZ a jogértelmezésről egyeztetett az NGM-mel

A reklámadó jogértelmezéséről egyeztetett a Nemzetgazdasági Minisztériummal (NGM) a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége (VOSZ) nyolc másik érdekképviseleti szervezettel és szövetséggel együtt, tekintettel az augusztus 21-i bevallási határidő közelségére - közölte a szövetség kedden az MTI-vel.

Read more
Oroszországban történelmi mélyponton maradt a munkanélküliség

Oroszországban nem változott a munkanélküliség júliusban, az előző hónaphoz hasonlóan történelmi mélyponton volt, miközben bővült a kiskereskedelmi forgalom és nőttek az átlagbérek.

Read more
Cégek tucatjai vinnék a megszűnő Nokia-gyár dolgozóit

Több mint ötven vállalat jelentkezett arra az állásbörzére, amelyet a helyi szakszervezet szervez szeptember második hetére. A gyár 1829 dolgozóját három lépcsőben építik le.

Read more

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector