Startlaphoz Csatlakozz!

A Vasas Szakszervezeti Szövetség szolidáris a kormányzat oktatáspolitikájával szemben fellépő diákokkal, tanáraikkal és szüleikkel

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2012. december 19. szerda, 10:27
A Vasas Szakszervezeti Szövetség közel 30 ezer tagja nevében szeretném kifejezni szolidaritásunkat a kormányzat oktatáspolitikájával szemben fellépő diákokkal, tanáraikkal és szüleikkel.
 
   Szükségesnek tartjuk, hogy az emberek és a társadalom jövőjét szolgáló, a munkaerőpiac hosszú távú igényeit szem előtt tartó, mindenki számára hozzáférhető oktatási rendszer legyen Magyarországon. Ez csak úgy érhető el, ha meghallgatják az érintetteket és figyelembe veszik véleményüket. Egyeztetésre, párbeszédre van szükség a reformelképzelésekről, annak következményeiről, és emellett a társadalomnak megfelelő felkészülési időt kell adni a változásokra.
 
   Egyetértünk követeléseitekkel, amelyben az oktatás átfogó reformját, a keretszámok 2011-es szintre történő visszaállítását, a forráskivonás leállítását és az elvont források visszaadását, a hallgatói szerződések eltörlését, az egyetemi autonómia helyreállítását, valamint azt követelitek, hogy a hátrányos helyzetű diákok is esélyt kapjanak bejutni a felsőoktatásba.
 
   Támogatunk benneteket céljaitok elérésében, abban, hogy kiálltok érdekeitek érvényesítéséért. Bízunk az összefogás erejében, hogy harcotok, kitartásotok eredményes lesz.
 
Budapest, 2012. december 18.

Balogh Béla, elnök       

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - A Vasas Szakszervezeti Szövetség szolidáris a kormányzat oktatáspolitikájával szemben fellépő diákokkal, tanáraikkal és szüleikkel.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector